Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 5 Temmuz 2020 #11 Bomb has been planted.
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 5 Temmuz 2020 #12 aydın yazıcı dedi: Bu resimdeki Power Supply hakkında ne düşünüyorsunuz alınabilir mi? İlgimi çekme sebebi 4+4x2 CPU pin olması. Bir de bu ürün sertifikası dediği gibi Gold seviyesinde bir ürün mü? Genişletmek için tıkla... Onun yerine bu var. Corsair Cx750m 80+ Bronz Sertifikalı 750w Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Corsair Cx750m 80+ Bronz Sertifikalı 750w Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
aydın yazıcı dedi: Bu resimdeki Power Supply hakkında ne düşünüyorsunuz alınabilir mi? İlgimi çekme sebebi 4+4x2 CPU pin olması. Bir de bu ürün sertifikası dediği gibi Gold seviyesinde bir ürün mü? Genişletmek için tıkla... Onun yerine bu var. Corsair Cx750m 80+ Bronz Sertifikalı 750w Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Corsair Cx750m 80+ Bronz Sertifikalı 750w Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
aydın yazıcı Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #13 Furisty dedi: Onun yerine bu var. Corsair Cx750m 80+ Bronz Sertifikalı 750w Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Corsair Cx750m 80+ Bronz Sertifikalı 750w Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz power supply yeni nesil değildir, ayrıca bronz sertifikalı benim aldığım anakart 8+4 pin istiyor önerdiğiniz 4+4 pindir. Caner Uncu dedi: 150 daha verip Corsair RM750 alınır, Everest alınmaz. Koyamazsan High Power GD 750W modeli var. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz modeller 8+4 pin destekliyor mu acaba ? Sylveon dedi: Almak için bir sebep yok hadi Gold sertifikası desek daha kaliteli markların aynı paralara Gold sertifikası olan PSU'ları var. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz markalara örnek verirseniz sevinirim, ayrıca 8+4 pin CPU olması gerekiyor. Caner Uncu dedi: 150 daha verip Corsair RM750 alınır, Everest alınmaz. Koyamazsan High Power GD 750W modeli var. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz 2 ürünüde inceledim 4+4 ESP12V bağlantısı mevcut ama benim aradığım 8+4 malesef Samotne Ciasteczka dedi: Çok güzel bombadır. Bomba yapmak amaçlı alınabilir. Ama amacınız bomba yapmak değilse High Power GD 750W alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ürün 4+4 ESP12V benim aramakta olduğum 8+4 pin. enter dedi: Evet. Everest PSU bende de var ve şu an değiştiremiyorum. Kesinlikle alma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Son düzenleme: 5 Temmuz 2020
Furisty dedi: Onun yerine bu var. Corsair Cx750m 80+ Bronz Sertifikalı 750w Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Corsair Cx750m 80+ Bronz Sertifikalı 750w Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz power supply yeni nesil değildir, ayrıca bronz sertifikalı benim aldığım anakart 8+4 pin istiyor önerdiğiniz 4+4 pindir. Caner Uncu dedi: 150 daha verip Corsair RM750 alınır, Everest alınmaz. Koyamazsan High Power GD 750W modeli var. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz modeller 8+4 pin destekliyor mu acaba ? Sylveon dedi: Almak için bir sebep yok hadi Gold sertifikası desek daha kaliteli markların aynı paralara Gold sertifikası olan PSU'ları var. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz markalara örnek verirseniz sevinirim, ayrıca 8+4 pin CPU olması gerekiyor. Caner Uncu dedi: 150 daha verip Corsair RM750 alınır, Everest alınmaz. Koyamazsan High Power GD 750W modeli var. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz 2 ürünüde inceledim 4+4 ESP12V bağlantısı mevcut ama benim aradığım 8+4 malesef Samotne Ciasteczka dedi: Çok güzel bombadır. Bomba yapmak amaçlı alınabilir. Ama amacınız bomba yapmak değilse High Power GD 750W alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ürün 4+4 ESP12V benim aramakta olduğum 8+4 pin. enter dedi: Evet. Everest PSU bende de var ve şu an değiştiremiyorum. Kesinlikle alma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim