Everest Range-7 alınır mı?

Asrın3752

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba iyi günler.
Ben bilgisayar toplayacağım ama düşündüğüm kasayı alacağım yerde bulamadım... (Aerocool GT Black Advanced Ed. 500watt) Onun yerine Everest Range-7 Peak 650watt kasa buldum ama bu sefer de 650 watt olması kafamı karıştırdı. Herhangi bir zararı olur mu yoksa hiçbir zararı olmaması gibi faydasını mı görürüm?

Güç kaynağı 600 watt PSU sahip. Peak değeri 650 watt. Acil yardım ederseniz sevinirim.

Bir de işlemci içerisinden soğutucusu çıkıyor mu? Çıkıyorsa iyi midir? Başka almam şart mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Öncelikle forumda Everest markasını tavsiye etmiyorlar.
2- Herhangi bir zararı olmaz.
3- Eğer Overclock edicekseniz ekstra bir soğutucu almanız lazım. Eger Overclock etmicekseniz stock soğutucu yeterlidir.

Everest psu konusunda mükemmel bir firma değil çok önerilmez.Bütçesi uygunsa alınabilir fakat sıkıntı çıkartma olasılığı var.High power ve aerocool ona göre daha iyi firmalar onun 600 watt psu modelleri 200 tl civarı onun yanına da kasa eklersiniz.Bütçe yeterse en sağlamı olan corsair 650watt psu içeren corsair kasaları var onlardan alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…