Everest Range-7 Peak-650W güç kaynağı nasıl?

nlynl

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Everest Range-7 Peak-650W kasa almak istiyorum. İçinde kendi güç kaynağı var sizce kasanın kendi güç kaynağını mı kullanmalıyım yoksa kendim dıştan güç kaynağı mı alayım? Önerdiğiniz daha güzel güç kaynaksız kasa veya güç kaynaklı kasa varsa söylerseniz sevinirim.

Everest markası malzeme kalitesi olarak kötü. İçindeki güç kaynağı ne kadar kaliteli tartışılır. Sonradan başınız ağrımasın. Ekran kartı ve işlemciniz nedir ? Onlara göre bir kasa ve güç kaynağı tavsiyesi yapalım. Bir de 268 tl gibi bir fiyatı var. Tam olarak bütçenizi belirtin ona göre yardımcı olsun arkadaşlar.

Bilgisayarını yakmak istiyorsan tam bir "Roket Atar"! Kendimden örnek vereyim. Everest'in isim değiştirilmiş hali olan "Ezcool" marka kasa aldım yeni sistemimin yanında. Kasa da PSU 650W yazıyor fakat 12 V kanalından 430W veriyor sen düşün. Ayrıca ön taraftaki soketlerde 3-4 gün geçmeden temassızlık göstermeye başladı. Kulaklık takamıyorum artık. USB girişleri desen 1 tanesi çalışır vaziyette. En kısa zamanda Zalman 600 Le'ye geçeceğim sana da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…