Devran İ. Decapat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 59 14 Ocak 2021 #1 Everest SC-HD03 kamera aldım, bilgisayara bağladım ve Discord üzerinde kamera açtığımda 5-10 dk sonra siyah ekran çıkıyor ve yükleniyor işareti geliyor. Nasıl çözerim?
Everest SC-HD03 kamera aldım, bilgisayara bağladım ve Discord üzerinde kamera açtığımda 5-10 dk sonra siyah ekran çıkıyor ve yükleniyor işareti geliyor. Nasıl çözerim?
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #2 Güncel sürücüleri yüklediniz mi?
Devran İ. Decapat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 59 14 Ocak 2021 #3 Pozitifdeger dedi: Güncel sürücüleri yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... tak çalıştır olması gerekiyor
Pozitifdeger dedi: Güncel sürücüleri yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... tak çalıştır olması gerekiyor
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #4 Devran İ. dedi: Tak çalıştır olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cihaz üzerinde böyle bir uyarı yer alıyor mu peki?
Devran İ. dedi: Tak çalıştır olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cihaz üzerinde böyle bir uyarı yer alıyor mu peki?
Devran İ. Decapat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 59 14 Ocak 2021 #5 Pozitifdeger dedi: Cihaz üzerinde böyle bir uyarı yer alıyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Aldığım sitede öyle yazıyor Pozitifdeger dedi: Cihaz üzerinde böyle bir uyarı yer alıyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattığımda sıkıntı olmuyor 5-10 dk açılıyor sonrasında kendi kendine kapanıyor
Pozitifdeger dedi: Cihaz üzerinde böyle bir uyarı yer alıyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Aldığım sitede öyle yazıyor Pozitifdeger dedi: Cihaz üzerinde böyle bir uyarı yer alıyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattığımda sıkıntı olmuyor 5-10 dk açılıyor sonrasında kendi kendine kapanıyor
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #6 Kamerayı farklı bir yerde test etme imkanınız varsa edebilir misiniz kamera hatalı olabilir.
Devran İ. Decapat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 59 14 Ocak 2021 #7 Pozitifdeger dedi: Kamerayı farklı bir yerde test etme imkanınız varsa edebilir misiniz kamera hatalı olabilir. Genişletmek için tıkla... maalesef yok ben de iade ettim
Pozitifdeger dedi: Kamerayı farklı bir yerde test etme imkanınız varsa edebilir misiniz kamera hatalı olabilir. Genişletmek için tıkla... maalesef yok ben de iade ettim