Atilla Polat Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #1 Merhabalar. Yıllarca kullandığım Everest SGM-X7 faremin orta tuşu bozuldu. Dün akşam her yerini söktüm, iyice temizledim çalıştı fakat bugün çalışmamaya başladı. Neden olduğunu biliyor musunuz?
Merhabalar. Yıllarca kullandığım Everest SGM-X7 faremin orta tuşu bozuldu. Dün akşam her yerini söktüm, iyice temizledim çalıştı fakat bugün çalışmamaya başladı. Neden olduğunu biliyor musunuz?
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 13 Ağustos 2020 #2 Ömrünü yavaş yavaş dolduruyor olabilir mi? Yıllarca gitmesi bile şans eseri.
Atilla Polat Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #3 Clarence Morrow dedi: Ömrünü yavaş yavaş dolduruyor olabilir mi? Yıllarca gitmesi bile şans eseri. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama yine de çalışması gerekiyor diye düşünüyorum.
Clarence Morrow dedi: Ömrünü yavaş yavaş dolduruyor olabilir mi? Yıllarca gitmesi bile şans eseri. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama yine de çalışması gerekiyor diye düşünüyorum.