MuzluPasta Decapat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 131 12 Mart 2019 #1 Everest SGM-X7 aldım her rengi kırmızı yanıyor, nasıl değiştirebilirim?
Tunahanaltn Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 514 Çözümler 1 18 Mart 2020 #2 San bende de aynı sorun var ama bendeki Pro modeli Rainbow olarak yanıyordu ama sadece sensörün kırmızı ışığı yanıyor.
San bende de aynı sorun var ama bendeki Pro modeli Rainbow olarak yanıyordu ama sadece sensörün kırmızı ışığı yanıyor.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 18 Mart 2020 #3 MuzluPasta dedi: Everest SGM-X7 aldım her rengi kırmızı yanıyor, nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam mousun ortada kırmızı düğme var basarak hem ışığı ve DPI ayarları degiştirebilirsin.
MuzluPasta dedi: Everest SGM-X7 aldım her rengi kırmızı yanıyor, nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam mousun ortada kırmızı düğme var basarak hem ışığı ve DPI ayarları degiştirebilirsin.
Tunahanaltn Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 514 Çözümler 1 18 Mart 2020 #4 Nakerosu dedi: Hocam mousun ortada kırmızı düğme var basarak hem ışığı ve DPI ayarları degiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sagol işe yaradı.
Nakerosu dedi: Hocam mousun ortada kırmızı düğme var basarak hem ışığı ve DPI ayarları degiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sagol işe yaradı.