keremq Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #11 Ali Pınar dedi: Üstüne sağ tıklayın ve "Yönetici Olarak Çalıştır" diyin. Genişletmek için tıkla... Neyin üstüne sağ tıklayacağız?
Ali Pınar dedi: Üstüne sağ tıklayın ve "Yönetici Olarak Çalıştır" diyin. Genişletmek için tıkla... Neyin üstüne sağ tıklayacağız?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 7 Aralık 2020 #12 keremq dedi: Neyin üstüne sağ tıklayacağız? Genişletmek için tıkla... İstediğiniz programın üzerine sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" diyin.
keremq dedi: Neyin üstüne sağ tıklayacağız? Genişletmek için tıkla... İstediğiniz programın üzerine sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" diyin.
X xmariox Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #13 Ali Pınar dedi: Üstüne sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" deyin. Genişletmek için tıkla...
O oğuzhan_erdal Femtopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #14 DPI tuşuna basılı tutunca sabit kırmızı yanıyor.
1 189874 Kilopat Katılım 9 Kasım 2017 Mesajlar 440 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #15 Aynı mouse bendede var. Ne yazık ki sol tuş çift tıklıyor. 2017'den beri kullanıyorum. İndirimle almıştım baya götürdü yine 3 sene az değil. DPI konusunda hangi renk kaç DPI bunu bilen bu konuda bilgisi olan varmı ?
Aynı mouse bendede var. Ne yazık ki sol tuş çift tıklıyor. 2017'den beri kullanıyorum. İndirimle almıştım baya götürdü yine 3 sene az değil. DPI konusunda hangi renk kaç DPI bunu bilen bu konuda bilgisi olan varmı ?