Everest SGM-X7 mouse sol click takılma sorunu

darrylmesser

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Gördüğünüz üzere yeni katıldım sayılır buraya yani üyelik olarak ben mouse'umu daha yeni aldım sayılır. Bir ay olmuş mudur bilmem ama bir sorunla karşı karşıyayım. Bu benim laptobumdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle bi kaç konuya baktım USB giriş yerlerinde arıza varsa bilgisayarın ondan yapabiliyomuş bu sorunu sol tıklama bazen kendi kendine oluyor. Basılı algılıyor oyunlarda çok sorun oluyor. Bu Laptobum 2013 aralık ayında aldım Lenovo G500 serisi USB 3.0 girişler hepsi denedim ama aynı sorun baya da hasar aldı. Aslında laptop bi kaç kere içini açtım kendim ama zarar vermedim anakart vs sadece kasası bi kaç tane yerinde tırnak falan kırdım şarj soket yerinin orada bir USB girişi var oraya bağlıyordum. Orasıda biraz kırık yani yukarı doğru kalkıyor falan başka bilgisayarda deneme fırsatım yok. Eğer bi çözümü varsa mouse'tan kaynaklıysa ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı