Everest Sgm-x7 Pro Gaming Mouse Pad Ve Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu mouse alınır mı?
Eğer cevabınız hayır ise 75-80 TL arası mouse önerilerine açığım
(lütfen "xx TL ekle şunu al" vb. şeyler yazmayın bütçem olsa zaten alırdım bütçem bu kadar bu fiyata en iyi ne olursa artık )
Trust 22988 GXT 133 Locx Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Everest'den daha sağlam olduğu kesin.
Bu arada o mouseyi arkadaşım kullanıyordu, hatta 3 sene falan kullandı sonra galiba tekerleği bozuldu. Sağlamı denk gelmiş ona.
Bu bütçede "oyuncu" adı altında satılan ekipmanları almayın. Klasik ofis türünde ürünler alın. Logitech'in bu bütçedeki farelerini tercih edin.
Kendim bahsi geçen Everest fareyi kullandım. 6 ay içinde bozuldu ve gerçekten kalitesizdi. Oyuncu ekipmanı takıntınız olmasın. Emin olun o bütçede ofis ürünleri daha kaliteli.
Trust 22988 GXT 133 Locx Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu arada o fareyi arkadaşım kullanıyordu, hatta 3 sene falan kullandı sonra galiba tekerleği bozuldu. Sağlamı denk gelmiş ona.
www.akakce.com
Bu arada o fareyi arkadaşım kullanıyordu, hatta 3 sene falan kullandı sonra galiba tekerleği bozuldu. Sağlamı denk gelmiş ona.