Everest SGM-X7 Pro orta tekerlek çalışmama sorunu

Bay Ares

Megapat
Daha fazla  
Everest SGM-X7 Pro aldım ve bugün kullanmaya başladım. Her şey güzel ama orta tekerlek internet sayfalarında aşağı-yukarı yapmıyor. Orta tekerlek tıkladığımda çalışıyor ama hareket ettirmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Everest SGM-X7 Pro aldım ve bugün kullanmaya başladım. Her şey güzel ama orta tekerlek internet sayfalarında aşağı-yukarı yapmıyor. Orta tekerlek tıkladığımda çalışıyor ama hareket ettirmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeşim fark ettiysen o markanın o modeli sorunlu bende de var mouse padi için aldım fareyi adam gibi kullanmadım zaten. Kardeş alırken keşke burada konu açsaydın sana önerilerde bulunurduk. Malesef tüm giriş seviyesi oyuncu farelerinde bu sorunlara rastlanıyor.

Ürünün kronik sorunları var sağ, sol, orta, makro tuşu sürekli kendi kendine bozulacaktır. Kimsenin önermediği bir mouse. Garantisi varsa garantiye verin.

Hortlatıyorum kusura bakmayın youtubede bi teknoloji kanalının önerisiyle aldım şimdi orta tekerleği bozuldu apex legends oynarken lootlara bakamıyorum allaha emanet oynuyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı