Semih Satı Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 20 2 Mart 2019 #1 Merhaba öncelikle, bu mouse'yi dün almıştım ve mouse'de şöyle bir sorun fark ettim. Sol click hızlı tıklayınca tıklamıyor fakat normal tıklarken tıklıyor çözümü var mıdır?
Merhaba öncelikle, bu mouse'yi dün almıştım ve mouse'de şöyle bir sorun fark ettim. Sol click hızlı tıklayınca tıklamıyor fakat normal tıklarken tıklıyor çözümü var mıdır?
Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2019 #2 çözümünü bilmiyorum ama aynı fareden bendede var ortadaki tekerlek çalışmıyor aynısı yakında sendede olacak aşağı yukarı yaparken takılıyor. Artı 0 Eksi
çözümünü bilmiyorum ama aynı fareden bendede var ortadaki tekerlek çalışmıyor aynısı yakında sendede olacak aşağı yukarı yaparken takılıyor.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 2 Mart 2019 #3 Everest ürünleri almayın. İade etme hakkın varsa iade etmeni öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS Semih Satı Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 20 2 Mart 2019 #4 105993 dedi: Everest ürünleri almayın. İade etme hakkın varsa iade etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Mouseyi n11 den almıştım mağazaya sordum ve değişim talebinde bulunabilirsiniz dedi iade etme imkanım yok ama değiştirme imkanım var galiba Artı 0 Eksi
105993 dedi: Everest ürünleri almayın. İade etme hakkın varsa iade etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Mouseyi n11 den almıştım mağazaya sordum ve değişim talebinde bulunabilirsiniz dedi iade etme imkanım yok ama değiştirme imkanım var galiba