T TraderFall Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 6 Ağustos 2021 #1 Elimdeki mouse'u 2 yıldır kullanıyorum ve bugün bir sorun çıktı, mouse tuşa basıyor ama hareket etmiyor. Mouse kablolu, pil hatası yok Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2021
Elimdeki mouse'u 2 yıldır kullanıyorum ve bugün bir sorun çıktı, mouse tuşa basıyor ama hareket etmiyor. Mouse kablolu, pil hatası yok
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2021 #2 Everest zaten hocam kendi cevabını kendi vermiş, ya ömrü dolmuştur ya da yazılımsal bir hata. Garantisi varsa götürün eğer yoksa en yakın zamanda değişmenizi öneririm. Artı 0 Eksi
Everest zaten hocam kendi cevabını kendi vermiş, ya ömrü dolmuştur ya da yazılımsal bir hata. Garantisi varsa götürün eğer yoksa en yakın zamanda değişmenizi öneririm.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #3 Sensörü bozulmuş muhtemelen. Kalitesiz bir ürün olduğu için çok da anormal bir durum değil, 2 sene Everest için normal hatta biraz uzun bir süre. Liberte Sergen dedi: Garantisi varsa götürün eğer yoksa en yakın zamanda değişmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Garantisinin 2 sene olacağını düşünmüyorum, ucuz bir ürün zaten. Artı 0 Eksi
Sensörü bozulmuş muhtemelen. Kalitesiz bir ürün olduğu için çok da anormal bir durum değil, 2 sene Everest için normal hatta biraz uzun bir süre. Liberte Sergen dedi: Garantisi varsa götürün eğer yoksa en yakın zamanda değişmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Garantisinin 2 sene olacağını düşünmüyorum, ucuz bir ürün zaten.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Ağustos 2021 #4 Sensörünün ömrü bitti heralde. Sizce 2 yıl. Az mı? Artı 0 Eksi
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 6 Ağustos 2021 #5 Zaten ucuz ve kalitesiz bir ürün. Kullanıma göre fazla bile dayanmış gibi. Artı 0 Eksi