Everest Sm-230 Mouse Scroll Tuşu Hatası

Emircan Güneş

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba !
Daha geçen ay aldığım everest sm-230 mouse scroll tuşunda daha 1 ay geçmesine rağmen bozulmalar başladı. Scroll tuşunu aşağı doğru kaydırdığımda 1 aşağı 3 yukarı gidiyor. Tutukluk gibi birşey yani ben yukarı çıkma dediğimde emrime karşı çıkıp yukarı çıkıyor bilmiyorum. 2 hafta önce win10'a geçtim ve win10'damı açaba sorun var diye bir düşündüm. Arkadaşlar sizden istediğim bunun arızası nedir nasıl giderilir yazılım hatası mı? Yoksa mouse'damı sorun var bir anlatın yoksa kafayı yicem. Oynadığım oyunlarda sitelerde gezinirken filan çok sıkıntı oluyor ve kimsede bilmiyor. Technopat çare bulur dedim geldim giderilebilir mi? Yoksa değiştirecek miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her ucuz gamer ürünleri satan bir markanın kötü olduğunu biliyorum ancak sade ve makrosuz bir şey istediğim için ve mağazada bu istediklerime uyan bir bu vardır. Artık 1 tl olsa bile almam.
Cidden spam gibi olmasın ama bu yapılabilir mi yoksa çöpe mi atayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı