Everest SM-700 mouse IPS değeri nedir?

HalisOzer2

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba Mouse'um hızlı çevirdiğim zaman bir yerde takılıyor sorunun IPS değerinde olduğunu düşünüyorum. Everest SM-700 IPS değeri nedir? Bulamadım internette. Ayrıca eskiden bu sorun yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda bir bilgi kendi sitesinde dahi yok.
Bu kelimeler o kadar içine dokunuyor ki insanın. Düşünsenize, parası neyse bir ürün almışsınız ve karşınızda ne doğru düzgün teknik özellik dökümanı, ne de destek alabiliyorsunuz. Everest berbat bir markadır hocam. Uzak durun.

Bu kelimeler o kadar içine dokunuyor ki insanın. Düşünsenize, parası neyse bir ürün almışsınız ve karşınızda ne doğru düzgün teknik özellik dokümanı, ne de destek alabiliyorsunuz. Everest berbat bir markadır hocam. Uzak durun.

Vallahi doğru diyorsun mouse 1 gün sol tık çalışmıyor ertesi gün çalışıyor falan farenin IPS değerini bile bilmiyorum ucuz diye alıp kendime yazık etmişim cidden şimdi SS Rival 3 almayı planlıyorum.

Vallahi doğru diyorsun mouse 1 gün sol tık çalışmıyor ertesi gün çalışıyor falan farenin IPS değerini bile bilmiyorum ucuz diye alıp kendime yazık etmişim cidden şimdi SS Rival 3 almayı planlıyorum.
Doğru yapacaksınız hocam. Bende de Everest marka mouse vardı ve sol tıkı çalışmıyordu, dosyaları sürükleyeceğim zaman sürükleyemiyordum ki A4Tech'in ucuz bir mousesine geçince sorunum çözüldü. Yani o zaman alınan Everest mouse 20 TL'ydi, üstüne 40 TL'lik A4Tech mouse aldım. Cebimden 60 TL çıktı, ucuz mal kullanacak kadar zengin değilim sözüne gerçekten duygularımı bağladım o saatten sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı