yalin123 Decapat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #1 Benim farem Everest SM-770. drag Click yapmayı yakın zamanda başardım ve yaptım ama mouse tıklamayı algılamıyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2022
Benim farem Everest SM-770. drag Click yapmayı yakın zamanda başardım ve yaptım ama mouse tıklamayı algılamıyor. Ne yapabilirim?
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #2 yalin123 dedi: Benim farem Everest SM-770. drag Click yapmayı yakın zamanda başardım ve yaptım ama mouse tıklamayı algılamıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gerçek gamer mouse'u.Bunu kullanmayanda kendisine gamer demesin.
yalin123 dedi: Benim farem Everest SM-770. drag Click yapmayı yakın zamanda başardım ve yaptım ama mouse tıklamayı algılamıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gerçek gamer mouse'u.Bunu kullanmayanda kendisine gamer demesin.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #3 Alone Darkkk dedi: Gerçek gamer fareyi. Bunu kullanmayanda kendisine gamer demesin. Genişletmek için tıkla... Para ver onu yazacagına belki parası yok.
Alone Darkkk dedi: Gerçek gamer fareyi. Bunu kullanmayanda kendisine gamer demesin. Genişletmek için tıkla... Para ver onu yazacagına belki parası yok.
yalin123 Decapat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #4 Fareyi 2018 de aldım ve şu an alabilecek durumum yok.
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #5 mehmeticikisi dedi: Para ver onu yazacagına belki parası yok. Genişletmek için tıkla... Ciddiydim ben...
mehmeticikisi dedi: Para ver onu yazacagına belki parası yok. Genişletmek için tıkla... Ciddiydim ben...