M MuhammetHaktan Ziyaretçi 3 Kasım 2014 #1 Merhabalar. Oyuncu faresi almaya karar verdim. 2 Tane Everest ürününü beğendim. Ancak hangisini almam gerektiğini bir de sizlere sorayım dedim. Önerinizi ve nedenini açıklarsanız sevinirim Fare 1 : EVEREST SM-770 Gaming Mouse - Vatan Bilgisayar Fare 2 : EVEREST SGM-X7 GAMING MOUSE+ MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar Şimdiden Teşekkürşer
Merhabalar. Oyuncu faresi almaya karar verdim. 2 Tane Everest ürününü beğendim. Ancak hangisini almam gerektiğini bir de sizlere sorayım dedim. Önerinizi ve nedenini açıklarsanız sevinirim Fare 1 : EVEREST SM-770 Gaming Mouse - Vatan Bilgisayar Fare 2 : EVEREST SGM-X7 GAMING MOUSE+ MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar Şimdiden Teşekkürşer
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Kasım 2014 #2 Everest yerine: UT210 MOUSE/BK KABLOLU MOUSE - SİYAH - Vatan Bilgisayar Ya da: Logitech M90 Optical Mouse - Vatan Bilgisayar En azından: A4 Tech D-320 Siyah Holeless 1000Dpi Usb - Vatan Bilgisayar 20 liraya oyuncu faresi alamazsın. Alırsın ama oyuncu faresi değildir. Makro tuşu sadece fiziksel olarak vardır, sürücüsü yoktur.
Everest yerine: UT210 MOUSE/BK KABLOLU MOUSE - SİYAH - Vatan Bilgisayar Ya da: Logitech M90 Optical Mouse - Vatan Bilgisayar En azından: A4 Tech D-320 Siyah Holeless 1000Dpi Usb - Vatan Bilgisayar 20 liraya oyuncu faresi alamazsın. Alırsın ama oyuncu faresi değildir. Makro tuşu sadece fiziksel olarak vardır, sürücüsü yoktur.