E Emir Usta Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #1 Merhabalar. Everest SM-GX21 model bir oyuncu faresi aldım ve farede macro yazılım desteği içermesine rağmen ne kargoda CD geldi ne de internette buldum. Hiçbir yerde yoktu. Ne yapmam gerek? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2021
Merhabalar. Everest SM-GX21 model bir oyuncu faresi aldım ve farede macro yazılım desteği içermesine rağmen ne kargoda CD geldi ne de internette buldum. Hiçbir yerde yoktu. Ne yapmam gerek? Teşekkürler.
PUN1SHER Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 603 Çözümler 2 12 Mart 2021 #2 Segment diye bir site vardı sanırım everest farelerin yazılımları orada. Modelini aratarak bulursun.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #3 PUN1SHER dedi: Segment diye bir site vardı sanırım Everest farelerin driverları orada. Modelini aratarak bulursun. Genişletmek için tıkla... Ben baktım eklememişler.
PUN1SHER dedi: Segment diye bir site vardı sanırım Everest farelerin driverları orada. Modelini aratarak bulursun. Genişletmek için tıkla... Ben baktım eklememişler.
PUN1SHER Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 603 Çözümler 2 12 Mart 2021 #4 Everest SM-GX21 STARTY Usb Siyah RGB Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Fare bu ise destekle iletişime geç aynı gün içinde yüklerler makro yazılımını.
Everest SM-GX21 STARTY Usb Siyah RGB Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Fare bu ise destekle iletişime geç aynı gün içinde yüklerler makro yazılımını.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #5 PUN1SHER dedi: Everest SM-GX21 STARTY Usb Siyah RGB Oyuncu Mouse - Segment Bilgisayar Fare bu ise destekle iletişime geç aynı gün içinde yüklerler makro yazılımını. Genişletmek için tıkla... Yanlış yerden atmışsınız Everest SM-GX21 STARTY Usb Siyah RGB Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Normalde burada olması lazım.
PUN1SHER dedi: Everest SM-GX21 STARTY Usb Siyah RGB Oyuncu Mouse - Segment Bilgisayar Fare bu ise destekle iletişime geç aynı gün içinde yüklerler makro yazılımını. Genişletmek için tıkla... Yanlış yerden atmışsınız Everest SM-GX21 STARTY Usb Siyah RGB Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Normalde burada olması lazım.
Kağan Can Şit Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 121 Çözümler 3 Yer Turkey 12 Mart 2021 #6 Everest SM-G21adlı model için driver belirtilmiş.Fakat site üzerinde ve diğer satıcılarda da "SM-GX 21" için driver eklenmemiş. Son düzenleme: 12 Mart 2021
Everest SM-G21adlı model için driver belirtilmiş.Fakat site üzerinde ve diğer satıcılarda da "SM-GX 21" için driver eklenmemiş.
PUN1SHER Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 603 Çözümler 2 12 Mart 2021 #7 Eren1661 dedi: Yanlış yerden atmışsınız Everest SM-GX21 STARTY Usb Siyah RGB Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Normalde burada olması lazım. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam uyarı için teşekkürler.
Eren1661 dedi: Yanlış yerden atmışsınız Everest SM-GX21 STARTY Usb Siyah RGB Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Normalde burada olması lazım. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam uyarı için teşekkürler.
enes2402 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 24 4 Haziran 2024 #8 İyi forumlar. Everest SM-GX21 STARTY Usb Siyah RGB Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com
İyi forumlar. Everest SM-GX21 STARTY Usb Siyah RGB Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com