Çözüldü Everest SSD 0xc000000e Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Trxyo

Hectopat
Daha fazla  
Aynı sorunu yaşıyorum önce mavi ekran aldım daha sonra 0xc000000e. bilgisayarı yeniden başlattığımda ise boot etmedi BIOS'a baktığımda SSD gözükmüyordu. Sanırım SSD çalışmıyor. Garanti belgesi kayıp ve daha 3 aylık bir SSD. Ne yapabilirim tamir edilebilir mi yoksa yenisini mi almalıyım.

Aynı sorunu yaşamışız, garanti belgesi kayıp olsa bile aldığınız yere sorun bazı firmalar yardımcı olabiliyor.

Sorun neydi bilmiyorum ama bilgisayar boşta beklemedeyken uyku moduna geçti uyku modundan çıkarttığım da SSD kullanımda aygıt yöneticimde vs. her yerde gözüküyor.

@Trxyo
Teşekkürler en kısa zamanda aldığım yere gidip soracağım bu arada sizin adınıza çok mutlu oldum.

SSD'lerinizin modelini de yazın arkadaşlar.
Everest ES240SH 240 GB 2.5" SATA 3

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Muhtemelen SSD arızalanmış. Zaten tavsiye ettiğimiz bir marka değil Everest, siz üstüne bir de SSD'sini almışsınız :/
Muhtemelen SSD arızalanmış. Zaten tavsiye ettiğimiz bir marka değil Everest, siz üstüne bir de SSD'sini almışsınız :/

Evet Recep Bey SSD arızalanmış. Satın aldığım yere gidip garantiye yollamalarını rica ettim. Firma ürünü onaramamış değişime girmiş, ürünün gelmesini bekliyorum. Everest markasını bir daha tercih etmeyeceğim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı