U undied0123 Hectopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar benim Everest X9 farem var ve üzerinde DPI tuşu var. Her bastığımda fare hassasiyeti artıyor fakat DPI ayarının kaç olduğunu göstermiyor. Benim DPI'yı 400 yapmam gerekiyor nasıl DPI değiştirebilirim? Cevap verebilecek birisi yokmu ?
Merhaba arkadaşlar benim Everest X9 farem var ve üzerinde DPI tuşu var. Her bastığımda fare hassasiyeti artıyor fakat DPI ayarının kaç olduğunu göstermiyor. Benim DPI'yı 400 yapmam gerekiyor nasıl DPI değiştirebilirim? Cevap verebilecek birisi yokmu ?
Cryptic Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 757 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electronic Hardware Design Engineer 25 Temmuz 2015 #2 Üstünde DPI'ın değiştiğini gösteren led falan yok mu? Yazılımı da olmadığı için başka türlü öğrenemessin.
Üstünde DPI'ın değiştiğini gösteren led falan yok mu? Yazılımı da olmadığı için başka türlü öğrenemessin.
U undied0123 Hectopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2015 #3 Cryptic dedi: Üstünde DPI'ın değiştiğini gösteren led falan yok mu? Yazılımı da olmadığı için başka türlü öğrenemessin. Genişletmek için tıkla... Led derken ne demek istedin? Ayrıca üstünde DPI tuşu var 4 kere basabiliyorum 4.'den sonra tekrar başa sarıyor. Yani DPI kaç olduğunu bakamazmıyım ?
Cryptic dedi: Üstünde DPI'ın değiştiğini gösteren led falan yok mu? Yazılımı da olmadığı için başka türlü öğrenemessin. Genişletmek için tıkla... Led derken ne demek istedin? Ayrıca üstünde DPI tuşu var 4 kere basabiliyorum 4.'den sonra tekrar başa sarıyor. Yani DPI kaç olduğunu bakamazmıyım ?