Evernote Linux desteği yok

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.065
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selam, not tutmak için Evernote'u kullanıyorum fakat Linux desteği yok site üzerinden kullanmak istemiyorum. Birkaç adet Github projesi var Linux üzerinde çalışsın diye ama yakın zamanda güncelleme almamışlar bu yüzden güvenemedim. Exe dosyası olsaydı eğer Wine ile kullanacaktım fakat bulamadım Microsoft Store üzerinden indirmeye izin veriyor. Exe dosyasına nasıl ulaşabilirim?

Selam, not tutmak için Evernote'u kullanıyorum fakat Linux desteği yok site üzerinden kullanmak istemiyorum. Birkaç adet Github projesi var Linux üzerinde çalışsın diye ama yakın zamanda güncelleme almamışlar bu yüzden güvenemedim. Exe dosyası olsaydı eğer Wine ile kullanacaktım fakat bulamadım Microsoft Store üzerinden indirmeye izin veriyor. Exe dosyasına nasıl ulaşabilirim?
Evernote'nin olayı nedir? Belki alternatif bir yazılım vardır.

Evernote istemcilerini kullanabilirsiniz.
İstemciler güncellenmiyor. Bu yüzden kullanmıyorum.
Evernote'nin olayı nedir? Belki alternatif bir yazılım vardır.
Not tutma yazılımı.

Son düzenleme:
İnternet tarayıcısı üzerinden kullanmayı denedin mi? Yoksa masaüstünde olarak mı kullanmak istiyorsun?

Simplenote veya Turtl denedin mi?
Linux – Simplenote
İnternet tarayıcısı üzerinde pek kullanışlı değil. Diğer Not uygulamalarına geçmek istemiyorum çünkü Evernote üzerinde çok fazla notum var.
İnternet tarayıcısı üzerinden kullanmayı denedin mi? Yoksa masaüstünde olarak mı kullanmak istiyorsun?

Simplenote veya Turtl denedin mi?
Linux – Simplenote
Hoşuma gitmediler.

İnternet tarayıcısı üzerinde pek kullanışlı değil. Diğer not uygulamalarına geçmek istemiyorum çünkü Evernote üzerinde çok fazla notum var.
O halde Evernote'un kendi sitesinde belirttiği ve benim de konu içerisinde belirttiğim istemcileri kullanmanız dışında başka bir yol bulunmuyor gibi. Evernote istemcilerinin güncel olmamasını dert etmemeniz gerekiyor. Zira bir problem olsaydı Evernote bu istemcilerin kullanılmasını önermezdi.
Hoşuma gitmediler.
Gayet normal bir durum. Çünkü alternatif yazılımlar, Evernote'un sağladığı geniş özellik yelpazesini ve senkronizasyonunu başarılı bir şekilde sağlayamıyorlar.

Hangi linux u kullanıyorsunuz?
Ben mint xfce kurmuştum pişman oldum.

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı