Everyone kullanıcı olarak gözüküyorum

Primearc

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Matrix
Merhaba , USB belleğimi outorun virüslerden korumak için Önemli Dosyalarımın olduğu bölüme Güvenlik atamalrı yaptım.
Aşağıda bütün fotoğraflar var.

USB Sürücü Everyone kullanıcı İzinler:
resim_2021-01-31_142321.png

USB sürücü Kendi hesabım izinler:
resim_2021-01-31_142413.png

USB Sürücü Admin Hesabı İzinler:
resim_2021-01-31_142443.png

USB İçindeki Kalsörün Everyone izinleri:
resim_2021-01-31_142542.png

USB İçindeki Kalsörün Kendi Hesabımın İzinleri:

resim_2021-01-31_142648.png

USB içindeki Kalsörün Admin Hesabı İzinleri:
resim_2021-01-31_142744.png

Normal USB içinde o özel klasör dışında bir dosya yazmak istediğimde tam istediğim gibi izin veriliyor, lakin o özel dosyanın içine bir şey yazmak istediğimde Bunu yapamayacağım uyarısını alıyorum. Yani ben dosya yazmak istediğimde everyone olarak görülüyorum. İstediğim şeyi nasıl yapabilirim?
Aynı zamanda yetkileri değiştirmek istediğimde de izin verilmiyor. Yani tam anlamıyla everyone kullanıcı olduğum kesin.

Son düzenleme:
Eğer silerken veya değiştirirken herhangi bir sorun yaşarsanız sahipliğini almayı deneyebilirsiniz. Bunu kullanın:
İçindeki Sahipliği Ekle.reg dosyasını açın ve kayıt defterine ekleyin. Ardından dosyaya sağ tık sahipliği al deyin. Artık istediğiniz işlemleri yapabilmeniz gerek.

Eğer silerken veya değiştirirken herhangi bir sorun yaşarsanız sahipliğini almayı deneyebilirsiniz. Bunu kullanın:
İçindeki Sahipliği Ekle.reg dosyasını açın ve kayıt defterine ekleyin. Ardından dosyaya sağ tık sahipliği al deyin. Artık istediğiniz işlemleri yapabilmeniz gerek.
Maalesef hala aynı hatayı alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı