Everyone size izin vermelidir hatası

Eastnew

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Uzun zamandır çözemediğim bir problemim var. Bilgisayara format atmadan önce bir şekilde "resimler" klasörünü kilitlemeye çalışmıştım, tam ne yaptığımı anlamadan bıraktım. Format sonrasında ise resimler klasörünün içinde ki fotoğraflara ulaşamıyorum. Detayları ekteki fotoğraflara ekledim. Bu fotoğrafları açabilmenin bir yolu var mıdır? Yardımcı olabilecek kişilere minnettarım, fotoğraflar benim için önemli...

Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    113,2 KB · Görüntüleme: 183
  • 4.PNG
    85 KB · Görüntüleme: 194
  • 5.PNG
    12,8 KB · Görüntüleme: 165
Son düzenleyen: Moderatör:
Klasöre (görsel dosyası değil, direkt klasör) sağ tıkla özellikler kısmına gir. Orada yukarıdaki "Güvenlik" sekmesi altında izinler kısmı var, orada "Düzenle" butonuna basarak "Ekle" kısmındaki nesne adları bölümüne (kutucuğa) "everyone" yazıp tamam butonuna basarak dene. Bir de bunu yaptıktan sonra açık olan pencerenin alt kısmında da izinleri belirleyebileceğin yer var, orada da tam denetimi aktif hale getirebilirsin.

Son düzenleme:
Başka bir sistemde izinler değiştiği için bu yöntem işe yaramayabilir.

Merhaba, direkt flasha sağ tık yapınca görseldeki gibi ekran geliyor.

Başka bir pc de mi denemeliyim ? Flashı birde tv ye bağlayınca nasıl çekebilirim görüntüleri ?
Teşekkürler.

Başka bir cihaza taktım. Burada da fotoğrafları PFILE olarak gösteriyor ve resimdeki gibi hata veriyor.

Dosya Ekleri

• 6.PNG
    19,5 KB · Görüntüleme: 183
Son düzenleme:
Merhaba, direkt flasha sağ tık yapınca görseldeki gibi ekran geliyor.

Eki Görüntüle 893990
NTFS formatındaki diskler için güvenlik ayarları aktiftir. Sizin diskiniz FAT32.

Başka bir PC de mi denemeliyim? Flashı bir de TV'ye bağlayınca nasıl çekebilirim görüntüleri?
Teşekkürler.
Daha önce yaptığınız işlem klasör kilitleme. Şifrelenmiş gibi duruyorlar. Kilitleme herhangi bir kurtarma anahtarı vermedi mi sistem?

Eki Görüntüle 894002
Başka bir cihaza taktım. Burada da fotoğrafları PFILE olarak gösteriyor ve resimdeki gibi hata veriyor.
Düşük ihtimal ama uzantıyı .jpg olarak değiştirip deneyin.

Malesef herangi bir kurtarma anahtarı yok.

Başka pc de koypayalam işlemi yapabildim bilgisara. Orda türleri PFILE olarak görünüyor, güvenlik kısmından everyone yaptım fakat erişim yok. Burda resmi açmaya çalıştığımda ise "Bu resim dosyası hasarlı, bozuk veya çok büyük olduğundan resim açılamıyor" hatası alıyorumç

Allah için bu sorunu çözen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…