alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #1 Öncelikle selamun aleyküm, everything programından dosya silmek istiyorum ve bana System size izin vermelidir, Windows belirtilen aygıta yola veya dosya erişilemedi izinleriniz olmayabilir diyor. Sorunu bilen bildirirse çok mutlu olurum, iyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
Öncelikle selamun aleyküm, everything programından dosya silmek istiyorum ve bana System size izin vermelidir, Windows belirtilen aygıta yola veya dosya erişilemedi izinleriniz olmayabilir diyor. Sorunu bilen bildirirse çok mutlu olurum, iyi günler.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 26 Kasım 2020 #2 Programı 'yönetici olarak' çalıştırın.
alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #3 Akira_MR dedi: Programı 'yönetici olarak' çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Programa sağ tıkladığımda yönetici olarak çalıştır yok fakat güvenlikten ona yönetici verdim. Ve hala aynı hatayı veriyor.
Akira_MR dedi: Programı 'yönetici olarak' çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Programa sağ tıkladığımda yönetici olarak çalıştır yok fakat güvenlikten ona yönetici verdim. Ve hala aynı hatayı veriyor.