EVGA 1660 Super 2. elden kaça satılır?

Jex Blake

Hectopat
Neredeyse tam 1 yıl önce vatandan EVGA 1660 Super ekran kartını aldım 4.400 TL'ye aldım.

1 yıl boyunca kullandım. Mining yapmadım. Oyun oynadım. Hiç zorlamadım.
Temiz.
Garantisi 1 yıl kaldı devam ediyor.
Bu ekran kartı kaça satılır? En kötü kaça veririm bu kartı.

Ayrıca bunu satıp 3060 çekmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı 2 3 bin TL ekleyip 3060'a yükseltmek?
1660 Super yetmiyor mu derseniz bir takım sorunlar yaşıyorum ekran kartıyla.
Bazı oyunlarda bulanık görüntü veriyor belki ekran kartı ile alakası yok ama memnun etmedi bu ekran kartı beni.

Bir de işlemcin R5 3600.
3060 la darboğaz yapar mı?
En ufak darboğaz olmaması lazım önerileriniz nedir?

Neredeyse tam 1 yıl önce vatandan EVGA 1660 Super ekran kartını aldım 4.400 TL'ye aldım.

1 yıl boyunca kullandım. Mining yapmadım. Oyun oynadım. Hiç zorlamadım.
Temiz.
Garantisi 1 yıl kaldı devam ediyor.
Bu ekran kartı kaça satılır? En kötü kaça veririm bu kartı.

Ayrıca bunu satıp 3060 çekmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı 2 3 bin TL ekleyip 3060'a yükseltmek?
1660 Super yetmiyor mu derseniz bir takım sorunlar yaşıyorum ekran kartıyla.
Bazı oyunlarda bulanık görüntü veriyor belki ekran kartı ile alakası yok ama memnun etmedi bu ekran kartı beni.

Bir de işlemcin R5 3600.
3060 la darboğaz yapar mı?
En ufak darboğaz olmaması lazım önerileriniz nedir?

1080P'de 3060 ile ayarları fullerseniz bir sıkıntı olmaz 1660 Super ise 6000 gibi gideri var 3050 çıktığı fiyat aynı ve daha yüksek performans veriyor.

Aynı kart bende de var, kartın şuan sıfırı vatanda 10.250 lira ben 2000 lira düşük yazarak ilan verdim. 1 haftadır arayan soran yok, teklif veren bile yok. Demek ki biraz daha indirim gerekiyor fakat aynı kartı (1 yıl kullanılmış, Garantili) ilan verenler 300-500 pahalı/ucuz rakamlar yazmışlar. İndirim yapsam mı bilemedim.

Aynı kart bende de var, kartın şuan sıfırı vatanda 10.250 lira ben 2000 lira düşük yazarak ilan verdim. 1 haftadır arayan soran yok, teklif veren bile yok. Demek ki biraz daha indirim gerekiyor fakat aynı kartı (1 yıl kullanılmış, Garantili) ilan verenler 300-500 pahalı/ucuz rakamlar yazmışlar. İndirim yapsam mı bilemedim.
7 bin liraya sıfır adına faturalı 3050 alabiliyorken neden senin 2.el daha güçsüz kartına 8 bin versinler ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı