Hocam, siparişinizi iptal edin ben de RTX 2060 kullanıyorum ama eğer NVIDIA takıntınız yoksa da 500 TL daha koyup RX 6600 XT almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Nerden baksanız saf güç olarak 20-30 FPS fark ediyor.
Takıntım yok ama çevremde AMD ile olumsuzluk yaşayan çok insan var. Ayrıca eskiden RX580 kullanıyordum. Yaklaşık 6 ay boyunca acı çektim. Hep bir sorun çıkıyordu.
RTX teknolojisi güzel bir şey evet ama sen baktın mı onu açınca kaitesi nasıl oluyor diye. Neredeyse 720p düşüyor. Yoksa espirisi o yani kaliteden düşürüp FPS artırıyor bir nebze.
Hocam, siparişinizi iptal edin ben de RTX 2060 kullanıyorum ama eğer NVIDIA takıntınız yoksa da 500 TL daha koyup RX 6600 XT almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Nerden baksanız saf güç olarak 20-30 FPS fark ediyor.
İptal etme kanser olmadan kullan burada AMD acısı cekmemiş bir dünya adam yorum yazabilir boş ver onları 2060ILE keyfine bak bırak 10 15 FPS'yi 2060 canavar gibi oynatır zaten.
Şu an takıntı mı demek istediğim hocam. 3060 nerede 2060 nerede
Ha bütçe maksimum buysa 9 k illaki 2060'ta iyidir yorum yapıyorum ama az ekleyip vs diye.