EVGA 2060 KO alınır mı?

Hocam, siparişinizi iptal edin ben de RTX 2060 kullanıyorum ama eğer NVIDIA takıntınız yoksa da 500 TL daha koyup RX 6600 XT almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Nerden baksanız saf güç olarak 20-30 FPS fark ediyor.
Takıntım yok ama çevremde AMD ile olumsuzluk yaşayan çok insan var. Ayrıca eskiden RX580 kullanıyordum. Yaklaşık 6 ay boyunca acı çektim. Hep bir sorun çıkıyordu.

Hocam, siparişinizi iptal edin ben de RTX 2060 kullanıyorum ama eğer NVIDIA takıntınız yoksa da 500 TL daha koyup RX 6600 XT almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Nerden baksanız saf güç olarak 20-30 FPS fark ediyor.
500₺ daha koyabilirim fakat test videolarını izlediğimde RX6600'ün daha fazla yorulduğunu gördüm. Ama 30FPS az değil. Ne yapsam bilemedim.

Yav bu RTX 3060 gigabyt mi ne vardı 3 fanlı beyaz bir şey 10 k ya mı ne düşüyordu. 9 bine bunu değil az ekler onu alabilirdi gibi bilmiyorumda.

Şu an takıntı mı demek istediğim hocam. 3060 nerede 2060 nerede
Ha bütçe maksimum buysa 9 k illaki 2060'ta iyidir yorum yapıyorum ama az ekleyip vs diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…