EVGA 2060 Super SD Black kaça satılır?

Equnoks

Centipat
Daha fazla  
Baktım bununla alakalı fazla bir konu bulamadım, satım işi ile de hiç alakam yoktur. EVGA 2060 Super SD Black var şu an değeri 6500₺ civarı. Çok temiz tuttum, bakımlarını yaptım; sıfırdan farkı yok. Satmaya çalışsam kaça satarım?

Bir de herkes 3 bin falan koymuş diğerki sitelerde kafamı karıştıran bu oldu yarı fiyatından satmayalım şimdi
Madenciler ne bulsa yağmaladıkları için kimse abartı demez.
Evet haklısın bir de şey soracağım bunun yerine üstüne 4-5 bin TL ekleyip 3060 almak mantıklı mı işlemci r5 3600

Şu an bütün ekran kartları fiyatını hak etmeyecek şekilde yüksek fiyatlı. 2060'ı iyi fiyata satsanız bile 3060'ı fahiş fiyattan alacaksınız o da bulursanız. 2060 1080p için ideal bir kart. Acelen yoksa böyle bir maceraya kalkma bence. 1-2 seneden aşağı düzelmez piyasa çünkü. 9-10k civarında fiyatı var 3060'ların şu an.

Şu an bütün ekran kartları fiyatını hak etmeyecek şekilde yüksek fiyatlı. 2060'ı iyi fiyata satsanız bile 3060'ı fahiş fiyattan alacaksınız o da bulursanız. 2060 1080p için ideal bir kart. Acelen yoksa böyle bir maceraya kalkma bence. 1-2 seneden aşağı düzelmez piyasa çünkü. 9-10k civarında fiyatı var 3060'ların şu an.
20 serisi piyasa fiyatı düşmeden satmak istiyorum bilgisayar oynayan birisiyim bide ondan bir an önce yenisini almaya odaklandım onun için ama bakalım yani yaza doğru düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı