Baktım bununla alakalı fazla bir konu bulamadım, satım işi ile de hiç alakam yoktur. EVGA 2060 Super SD Black var şu an değeri 6500₺ civarı. Çok temiz tuttum, bakımlarını yaptım; sıfırdan farkı yok. Satmaya çalışsam kaça satarım?
Sat gitsin.Baktım bununla alakalı fazla bir konu bulamadım, satım işi ile de hiç alakam yoktur. EVGA 2060 Super SD Black var şu an değeri 6500₺ civarı. Çok temiz tuttum, bakımlarını yaptım; sıfırdan farkı yok. Satmaya çalışsam kaça satarım?
Abartı demezler dimi biraz ekipmanda temizlik psikopatıyım ama bide aldığımdan beri fps kaybı olmadı6'ya gider şu an.
Madenciler ne bulsa yağmaladıkları için kimse abartı demez.Abartı demezler dimi biraz ekipmanda temizlik psikopatıyım ama bide aldığımdan beri fps kaybı olmadı
Evet haklısın bir de şey soracağım bunun yerine üstüne 4-5 bin TL ekleyip 3060 almak mantıklı mı işlemci r5 3600Madenciler ne bulsa yağmaladıkları için kimse abartı demez.
20 serisi piyasa fiyatı düşmeden satmak istiyorum bilgisayar oynayan birisiyim bide ondan bir an önce yenisini almaya odaklandım onun için ama bakalım yani yaza doğru düşünüyorumŞu an bütün ekran kartları fiyatını hak etmeyecek şekilde yüksek fiyatlı. 2060'ı iyi fiyata satsanız bile 3060'ı fahiş fiyattan alacaksınız o da bulursanız. 2060 1080p için ideal bir kart. Acelen yoksa böyle bir maceraya kalkma bence. 1-2 seneden aşağı düzelmez piyasa çünkü. 9-10k civarında fiyatı var 3060'ların şu an.
Para olsa şu an alacağım ama para yok yani3070imi ilana koydum peşi sıra 30 kişi aradı hatta o kadar karıştı ki ortalık 3 kişi aynı anda geldi almaya. Eth şu an yükselişte eğer temiz garantili ve kutuluysa tok satıcılık yapmanı tavsiye ederim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.