Masaüstü sağ tık, NVIDIA Denetim Masası, 3D ayarların yönetilmesi, güç yönetim modu, maksimum performansa ayarlıysa optimuma çekin ve PC'yi yeniden başlatın sorununuz çözülecektir.
MSI için de böyle bir uygulama var mı biliyor musunuz?
Bir de MSI Afterburner ile düşürebilirim ses bana çok sorun olmaz. Ama benim kart herhalde EVGA olduğu için uyuşmadı onun yüzünden günde 2 kere mavi ekran alıyordum sildim düzeldi. Bu uygulamalar her kart için var mı veya MSI harici başka seçeneğim var mı?
Uygulama değil. BIOS'ta bir bölüm. Sizde kasa fanlarınızın hızlarını BIOS'tan arttırabilirsiniz. Hiçbir farkı yok ASUS ile. BIOS'a girin fan bölümü sağ tarafta hemen görürsünüz oradan SYS_FAN hızlarını arttıracaksınız.
Masaüstü sağ tık, NVIDIA Denetim Masası, 3D ayarların yönetilmesi, güç yönetim modu, maksimum performansa ayarlıysa optimuma çekin ve PC'yi yeniden başlatın sorununuz çözülecektir.
Ekran kartı fanı şu anda çalışmıyor 60 dereceye kadar.
Ve MSI Afterburner benim sistemim ile uyuşmadığı için mavi ekrana sebep oluyor mecbur sildim eskiden kullanıyordum. 72'yi geçmiyordu ama maalesef.
Ekran kartı fanı şu anda çalışmıyor 60 dereceye kadar.
Ve MSI Afterburner benim sistemim ile uyuşmadığı için mavi ekrana sebep oluyor mecbur sildim eskiden kullanıyordum. 72'yi geçmiyordu ama maalesef.