EVGA 2070 Super XC boşta 55 derece

Uygulama değil. BIOS'ta bir bölüm. Sizde kasa fanlarınızın hızlarını BIOS'tan arttırabilirsiniz. Hiçbir farkı yok ASUS ile. BIOS'a girin fan bölümü sağ tarafta hemen görürsünüz oradan SYS_FAN hızlarını arttıracaksınız.
Bunun benden götürüsü ne olacak?

Optimum güç yerine uyarlamalıya alın. Masaüstündeyken ekran kartı kendisini gereksiz kullanmıyor. Yüke girince frekansı artıyor. Bende de maksimum performanstaydı ve boşta 42 dereceydi. Uyarlamalıya aldım boşta 31 derece.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-12-22 142008.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 42
Pardon solda

O zaman MSI Afterburner'dan ekran kartı fanını minimumum 33'de değil 40'da çalıştırın

Ekran kartı fanı şu anda çalışmıyor 60 dereceye kadar.
Ve MSI Afterburner benim sistemim ile uyuşmadığı için mavi ekrana sebep oluyor mecbur sildim eskiden kullanıyordum. 72'yi geçmiyordu ama maalesef.

Ekran kartı fanı şu anda çalışmıyor 60 dereceye kadar.
Ve MSI Afterburner benim sistemim ile uyuşmadığı için mavi ekrana sebep oluyor mecbur sildim eskiden kullanıyordum. 72'yi geçmiyordu ama maalesef.

Hocam boşta fan dönmüyorsa 55 derece son derece normal. Yükte biraz fazla fanların RPM'ini arttırınca 75 derece altına düşecektir.

Hocam boşta fan dönmüyorsa 55 derece son derece normal. Yükte biraz fazla fanların RPM'ini arttırınca 75 derece altına düşecektir.

Dediğim gibi fan ayarını elleyemiyorum MSI Afterburner kullanamam.
Başka seçenek var mı bilmiyorum başka bir uygulama.

Masaüstündeki wallpapere bakmazken böyle.

Burada voltaj da değişitor ne yapayım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…