EVGA 3060 Ti alınır mı?

Eriksen

Hectopat
Yer
Danimarka,Kopenhag
Stok sorunu gitgide büyüyor ancak EVGA'nın resmi sitesinde 3060 Ti modeli gümrük vergisi ile beraber 5300 TL'ye geliyor. Sizce almak mantıklı mı ve yurt dışından alınan ekran kartının ÖTV'si var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon ve Newegg dışında yurt dışından aldığınız ürünlerin gümrük işlemleriyle siz ilgilenirsiniz. Gümrükte fazla masraf çıkartıyorlar ve Amazon ile Newegg bu tutar ne kadar olursa olsun üstleniyor. Siz sadece ürünün %18-20’si kadar gümrük vergisi ödemiş oluyorsunuz. EVGA’nın sitesinden alacağınız kartın vergisini de siz ödersiniz, ek masraf çıkarsa kötü olur.

Ayrıca EVGA’nın sitesinde de stok yok.

Anladım zaten şu an stok sorununu bilmeyen kalmadı mining ve çipler sağ olsun peki yazın mining için bir güncelleme gelecek ve bu güncellemede ekran kartı ile madenciliğin ETH için sona ereceği söylendi hatta resmi bir şekilde sizce bu sorunlar ne zaman düzelir yazın az da olsa bollaşma ve fiyatlarda az da olsa oynama olur mu yoksa 2022 2023'e kadar sürermi.

Mantıklı ama stok sorunu büyük sıkıntı şu sıralar. İnsanlık artık bazı şeylere sabretmek zorunda kalacak gibi. En azından bir süreliğine. O nedenle 5300 TL vermeyin. Yazıktır paranıza ama yine de siz bilirsiniz.

Stok sorunu gitgide büyüyor ancak EVGA'nın resmi sitesinde 3060 Ti modeli gümrük vergisi ile beraber 5300 TL'ye geliyor. Sizce almak mantıklı mı ve yurt dışından alınan ekran kartının ÖTV'si var mı?
Evganın sitesinden Türkiyeye gönderim oluyor mu? Ben başka ürünler ekliyorum avrupa bölgesinden alışveriş yapmaya uygun değilsiniz mesajı veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…