Doğukan Eren Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 260 3 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar sistem toplayacağım; ekran kartını EVGA düşündüm ancak EVGA hakkında bir fikrim yok. İyi bir marka mı? Alınır mı? EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bir de bu modelde OC var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
Arkadaşlar sistem toplayacağım; ekran kartını EVGA düşündüm ancak EVGA hakkında bir fikrim yok. İyi bir marka mı? Alınır mı? EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bir de bu modelde OC var mı?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #2 Gayet iyi model EVGA NVIDIA'nın en büyük üreticisi.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Kasım 2020 #3 Hocam o model hakkında pek bilgim yok. Fakat bu kartın soğutmasının iyi olduğunu biliyorum. Ayrıca daha ucuz bir kart.
Hocam o model hakkında pek bilgim yok. Fakat bu kartın soğutmasının iyi olduğunu biliyorum. Ayrıca daha ucuz bir kart.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #4 Stoğa gelince QP bilişimde ASUS Dual RTX 3070 6499 TL.
Deleted User Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Kasım 2020 #5 Karındeşen dedi: Gayet iyi model EVGA NVIDIA'nın en büyük üreticisi. Genişletmek için tıkla... EVGA en büyüğü değil. Doğukan Eren dedi: Arkadaşlar sistem toplayacağım; ekran kartını EVGA düşündüm ancak EVGA hakkında bir fikrim yok. İyi bir marka mı? Alınır mı? EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bir de bu modelde OC var mı? Genişletmek için tıkla... Sağlam model alabilirsin.
Karındeşen dedi: Gayet iyi model EVGA NVIDIA'nın en büyük üreticisi. Genişletmek için tıkla... EVGA en büyüğü değil. Doğukan Eren dedi: Arkadaşlar sistem toplayacağım; ekran kartını EVGA düşündüm ancak EVGA hakkında bir fikrim yok. İyi bir marka mı? Alınır mı? EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bir de bu modelde OC var mı? Genişletmek için tıkla... Sağlam model alabilirsin.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Kasım 2020 #6 EVGA yurtdışında en çok tercih edilen markalardan ülkemizde çok bilinmiyor sadece. Tercih edebilirsiniz.
EVGA yurtdışında en çok tercih edilen markalardan ülkemizde çok bilinmiyor sadece. Tercih edebilirsiniz.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 3 Kasım 2020 #7 Doğukan Eren dedi: Arkadaşlar sistem toplayacağım; ekran kartını EVGA düşündüm ancak EVGA hakkında bir fikrim yok. İyi bir marka mı? Alınır mı? EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bir de bu modelde OC var mı? Genişletmek için tıkla... Evga gayet iyi bir markadır. Soğutması iyi duruyor, alınabilir. Bu model OC'li değil bu arada. Alternatif olarak buda var: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Doğukan Eren dedi: Arkadaşlar sistem toplayacağım; ekran kartını EVGA düşündüm ancak EVGA hakkında bir fikrim yok. İyi bir marka mı? Alınır mı? EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVGA GeForce RTX 3070 XC BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 256Bit RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bir de bu modelde OC var mı? Genişletmek için tıkla... Evga gayet iyi bir markadır. Soğutması iyi duruyor, alınabilir. Bu model OC'li değil bu arada. Alternatif olarak buda var: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #8 Deleted User dedi: EVGA en büyüğü değil. Sağlam model alabilirsin. Genişletmek için tıkla... EVGA en büyüğü yurt dışında herkes ASUS STRIX'den çok tercih ediyorum bilmiyorsunuzdur ama NVIDIA Founders Edition'ları aslında EVGA yapıyor.
Deleted User dedi: EVGA en büyüğü değil. Sağlam model alabilirsin. Genişletmek için tıkla... EVGA en büyüğü yurt dışında herkes ASUS STRIX'den çok tercih ediyorum bilmiyorsunuzdur ama NVIDIA Founders Edition'ları aslında EVGA yapıyor.
Deleted User Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Kasım 2020 #9 Karındeşen dedi: EVGA en büyüğü yurt dışında herkes ASUS STRIX'den çok tercih ediyorum bilmiyorsunuzdur ama NVIDIA Founders Edition'ları aslında EVGA yapıyor. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama daha bilgili insanlara sormak daha mantıklı. @Recep Baltaş @Mithat Berhan
Karındeşen dedi: EVGA en büyüğü yurt dışında herkes ASUS STRIX'den çok tercih ediyorum bilmiyorsunuzdur ama NVIDIA Founders Edition'ları aslında EVGA yapıyor. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama daha bilgili insanlara sormak daha mantıklı. @Recep Baltaş @Mithat Berhan
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Kasım 2020 #10 NVIDIA'nın partner üreticilerinden evet. Ama marka büyüklüğün buna pek bağlı olduğu söylenemez. EVGA Amerika'da özellikle çok tercih edilen bir marka.
NVIDIA'nın partner üreticilerinden evet. Ama marka büyüklüğün buna pek bağlı olduğu söylenemez. EVGA Amerika'da özellikle çok tercih edilen bir marka.