Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 26 Nisan 2017 #92 Yarısı gitmiş. Az kaldı az.
E Eden Dust Ziyaretçi 26 Nisan 2017 #93 "On the way" yazıyor. 5 Mayıs 8 PM'de gelecekmiş. Saati nasıl hesaplamislar? Evet 1 hafta falan bekleyeceğim anlaşılan. Daha erken getirebilirler mi acaba?
"On the way" yazıyor. 5 Mayıs 8 PM'de gelecekmiş. Saati nasıl hesaplamislar? Evet 1 hafta falan bekleyeceğim anlaşılan. Daha erken getirebilirler mi acaba?
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 26 Nisan 2017 #94 Gemiyle gönderdikleri için uzun sürüyor. Beklemekten başka çareniz yok maalesef.
E Eden Dust Ziyaretçi 26 Nisan 2017 #95 Because Im Batman dedi: Gemiyle gönderdikleri için uzun sürüyor. Beklemekten başka çareniz yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Şimdi Avrupa'ya ulaştı yani. @Because Im Batman Hocam bir de 8 PM diyor. Bu Türkiye saati için akşam 8 oluyor. Yani akşam 8'de mi gelecek yoksa 7 saat erkenden mi gelecek?
Because Im Batman dedi: Gemiyle gönderdikleri için uzun sürüyor. Beklemekten başka çareniz yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Şimdi Avrupa'ya ulaştı yani. @Because Im Batman Hocam bir de 8 PM diyor. Bu Türkiye saati için akşam 8 oluyor. Yani akşam 8'de mi gelecek yoksa 7 saat erkenden mi gelecek?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Nisan 2017 #96 Because Im Batman dedi: Kargoda değil maalesef. Yakında gemiye verilecek diyor. Evde kimse yoksa onların verdiği kargodan gidip alacaksın. Genelde Yurtiçi Kargo ile gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Uçak ile gelmekte.
Because Im Batman dedi: Kargoda değil maalesef. Yakında gemiye verilecek diyor. Evde kimse yoksa onların verdiği kargodan gidip alacaksın. Genelde Yurtiçi Kargo ile gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Uçak ile gelmekte.
E Eden Dust Ziyaretçi 26 Nisan 2017 #97 @SideWinder Hocam şu saat işini biliyorsanız açıklar mısınız ya? 8 PM diyor ama kime göre 8 PM?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Nisan 2017 #98 Silinen üye dedi: Şimdi Avrupa'ya ulaştı yani. @Because Im Batman Hocam bir de 8 PM diyor. Bu Türkiye saati için akşam 8 oluyor. Yani akşam 8'de mi gelecek yoksa 7 saat erkenden mi gelecek? Genişletmek için tıkla... Ben 25 Kasım'da Void'i aldım. Amazon'da hep 10 Aralık'da geleceği yazıyordu. Ayın 3'üydü, eve bi geldim, ben kargoya kargo bana bakıyor. Sıkıntısız gelsin de gerekirse geç gelsin hocam. Silinen üye dedi: @SideWinder Hocam şu saat işini biliyorsanız açıklar mısınız ya? 8 PM diyor ama kime göre 8 PM? Genişletmek için tıkla... Ya sen takma onu. Paket İstanbul'a geldiği zaman, PTS'den sana, hangi kargo şirketine verdilerse onun kargo takip numarasını verecekler. Yani Türkiye'ye geldiği zaman bir daha Amazona bakma ihtiyacı duymayacaksın.
Silinen üye dedi: Şimdi Avrupa'ya ulaştı yani. @Because Im Batman Hocam bir de 8 PM diyor. Bu Türkiye saati için akşam 8 oluyor. Yani akşam 8'de mi gelecek yoksa 7 saat erkenden mi gelecek? Genişletmek için tıkla... Ben 25 Kasım'da Void'i aldım. Amazon'da hep 10 Aralık'da geleceği yazıyordu. Ayın 3'üydü, eve bi geldim, ben kargoya kargo bana bakıyor. Sıkıntısız gelsin de gerekirse geç gelsin hocam. Silinen üye dedi: @SideWinder Hocam şu saat işini biliyorsanız açıklar mısınız ya? 8 PM diyor ama kime göre 8 PM? Genişletmek için tıkla... Ya sen takma onu. Paket İstanbul'a geldiği zaman, PTS'den sana, hangi kargo şirketine verdilerse onun kargo takip numarasını verecekler. Yani Türkiye'ye geldiği zaman bir daha Amazona bakma ihtiyacı duymayacaksın.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 26 Nisan 2017 #100 Saatleri ve günleri değişebilir. Akrabama monitör aldık 2 gün erken geldi.