SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Nisan 2017 #101 Silinen üye dedi: Onu nereden öğreneceğim peki? Genişletmek için tıkla... Şimdi hocam; I Parcel ürünü havalimanında PTS (Paket Tasımacılık Servisi)'ne verecek. Verdikten sonra Amazon'un kargo takip kısmında, PTS'de kullanmak için kargo takip numarası verecekler. Sen o numarayı PTS'nin sitesinde buraya gireceksin; Girdikten sonra karşına takip ekranı gelecek. MAx. 2 gün içinde hangi kargo firmasına verdikleri ve takip kodu burada yazacak. Sen de o kodla, verdikleri kargo firmasının sitesinden takibini yapacaksın. Bu kadar. (Bu arada benimki 5 günde gelmiş. Seninki neden böyle bilmiyorum.)
Silinen üye dedi: Onu nereden öğreneceğim peki? Genişletmek için tıkla... Şimdi hocam; I Parcel ürünü havalimanında PTS (Paket Tasımacılık Servisi)'ne verecek. Verdikten sonra Amazon'un kargo takip kısmında, PTS'de kullanmak için kargo takip numarası verecekler. Sen o numarayı PTS'nin sitesinde buraya gireceksin; Girdikten sonra karşına takip ekranı gelecek. MAx. 2 gün içinde hangi kargo firmasına verdikleri ve takip kodu burada yazacak. Sen de o kodla, verdikleri kargo firmasının sitesinden takibini yapacaksın. Bu kadar. (Bu arada benimki 5 günde gelmiş. Seninki neden böyle bilmiyorum.)
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 26 Nisan 2017 #102 SideWinder dedi: Şimdi hocam; I Parcel ürünü havalimanında PTS (Paket Tasımacılık Servisi)'ne verecek. Verdikten sonra Amazon'un kargo takip kısmında, PTS'de kullanmak için kargo takip numarası verecekler. Sen o numarayı PTS'nin sitesinde buraya gireceksin;Eki Görüntüle 229701 Girdikten sonra karşına takip ekranı gelecek. MAx. 2 gün içinde hangi kargo firmasına verdikleri ve takip kodu burada yazacak. Sen de o kodla, verdikleri kargo firmasının sitesinden takibini yapacaksın. Bu kadar. (Bu arada benimki 5 günde gelmiş. Seninki neden böyle bilmiyorum.) Eki Görüntüle 229702 Genişletmek için tıkla... Şansına dolu uçağa vermişler. Uçak dolana kadar kargo bekliyor. Yani kişiye özel uçağa vermiyorlar.
SideWinder dedi: Şimdi hocam; I Parcel ürünü havalimanında PTS (Paket Tasımacılık Servisi)'ne verecek. Verdikten sonra Amazon'un kargo takip kısmında, PTS'de kullanmak için kargo takip numarası verecekler. Sen o numarayı PTS'nin sitesinde buraya gireceksin;Eki Görüntüle 229701 Girdikten sonra karşına takip ekranı gelecek. MAx. 2 gün içinde hangi kargo firmasına verdikleri ve takip kodu burada yazacak. Sen de o kodla, verdikleri kargo firmasının sitesinden takibini yapacaksın. Bu kadar. (Bu arada benimki 5 günde gelmiş. Seninki neden böyle bilmiyorum.) Eki Görüntüle 229702 Genişletmek için tıkla... Şansına dolu uçağa vermişler. Uçak dolana kadar kargo bekliyor. Yani kişiye özel uçağa vermiyorlar.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Nisan 2017 #103 Because Im Batman dedi: Şansına dolu uçağa vermişler. Uçak dolana kadar kargo bekliyor. Yani kişiye özel uçağa vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ali Ekspress'de de aynı taktik var, biliyorum.
Because Im Batman dedi: Şansına dolu uçağa vermişler. Uçak dolana kadar kargo bekliyor. Yani kişiye özel uçağa vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ali Ekspress'de de aynı taktik var, biliyorum.
E Eden Dust Ziyaretçi 26 Nisan 2017 #104 O zaman benim siparişimi uçak boşken atmışlar o yüzden bekledim sanırım.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 26 Nisan 2017 #105 Çoğu yerde böyledir.
E Eden Dust Ziyaretçi 26 Nisan 2017 #106 Sıktı ya cidden gelsin hemen. Şimdi Vatan'dan 100 kere gidip gelip güç kaynağı almışımdır.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 26 Nisan 2017 #107 Vatan'ın Amazon kalitesinde olması için ''40 fırın ekmek yemesi lazım''.
E Eden Dust Ziyaretçi 26 Nisan 2017 #108 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir kaliteli montaj kim yapabilir ki Allah aşkına?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir kaliteli montaj kim yapabilir ki Allah aşkına?
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 26 Nisan 2017 #109 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir kaliteli montaj kim yapabilir ki Allah aşkına? Genişletmek için tıkla... Bu video için yorumlar devre dışı...
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir kaliteli montaj kim yapabilir ki Allah aşkına? Genişletmek için tıkla... Bu video için yorumlar devre dışı...