E Eden Dust Ziyaretçi 16 Nisan 2017 #41 @Jira Yok hocam zaten kabul etmiyor yazsam bile. Ya bir de yazarken "Cad. Sok. No:5 D:1" diye yazdım olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2017
@Jira Yok hocam zaten kabul etmiyor yazsam bile. Ya bir de yazarken "Cad. Sok. No:5 D:1" diye yazdım olur mu?
A Alper0705 Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 464 16 Nisan 2017 #42 İstanbul Bağcılarda olay! Aldığı PSU yanlış adrese gittiği için kargo görevlisini vurdu. Kimliği belirsiz zanlı bir hafta sonra Bağcılardaki Amazon merkez binasında dehşet saçtı!
İstanbul Bağcılarda olay! Aldığı PSU yanlış adrese gittiği için kargo görevlisini vurdu. Kimliği belirsiz zanlı bir hafta sonra Bağcılardaki Amazon merkez binasında dehşet saçtı!
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Nisan 2017 #43 Silinen üye dedi: @Jira Genişletmek için tıkla... Olur olur.
E Eden Dust Ziyaretçi 16 Nisan 2017 #44 Jira dedi: Olur olur. Genişletmek için tıkla... Sizde direk çekmiş miydi parayı?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Nisan 2017 #45 Silinen üye dedi: Sizde direk çekmiş miydi parayı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bildiğim kadarıyla ürünler kargoya hazır olmadan çekmiyorlar.
Silinen üye dedi: Sizde direk çekmiş miydi parayı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bildiğim kadarıyla ürünler kargoya hazır olmadan çekmiyorlar.
E Eden Dust Ziyaretçi 16 Nisan 2017 #46 Jira dedi: Hayır. Bildiğim kadarıyla ürünler kargoya hazır olmadan çekmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne zamana hazır olurlar peki? Ortalama zaman olarak bakarsak?
Jira dedi: Hayır. Bildiğim kadarıyla ürünler kargoya hazır olmadan çekmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne zamana hazır olurlar peki? Ortalama zaman olarak bakarsak?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Nisan 2017 #47 Silinen üye dedi: Ne zamana hazır olurlar peki? Ortalama zaman olarak bakarsak? Genişletmek için tıkla... En geç 2 güne kargoya gönderiyorlar.
Silinen üye dedi: Ne zamana hazır olurlar peki? Ortalama zaman olarak bakarsak? Genişletmek için tıkla... En geç 2 güne kargoya gönderiyorlar.
T TechnoBey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 1.210 Makaleler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2017 #48 Yanlış yazarsanız kabul etmez zaten genelde 3-4 günde kargolanıp 6-7 günde elinizde olur ben tecrübe edindim.
Yanlış yazarsanız kabul etmez zaten genelde 3-4 günde kargolanıp 6-7 günde elinizde olur ben tecrübe edindim.
E Eden Dust Ziyaretçi 16 Nisan 2017 #49 Jira dedi: En geç 2 güne kargoya gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam eksik olmayın. Sizin sayenizde verebildim. @TechnoBey 28 Nisan-5 Mayıs arası yazıyor teslim süresi.
Jira dedi: En geç 2 güne kargoya gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam eksik olmayın. Sizin sayenizde verebildim. @TechnoBey 28 Nisan-5 Mayıs arası yazıyor teslim süresi.
A Alper0705 Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 464 16 Nisan 2017 #50 @Silinen üye Belirttiğin o 90W'lık yer sanırım SATA ve Molex içindi.