T TechnoBey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 1.210 Makaleler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2017 #61 Dua edin kargolamada sıkıntı çıksında kargo parasını iade alıp express kargo hizmetinden yararlanın Amazon çok iyidir.
Dua edin kargolamada sıkıntı çıksında kargo parasını iade alıp express kargo hizmetinden yararlanın Amazon çok iyidir.
E Eden Dust Ziyaretçi 17 Nisan 2017 #62 Ya şu ürünü bir sağ salim alabilirsem çok iyi olur. İlk defa alışveriş yapıyorum buradan. Bundan sonra alışverişi buradan yaparım belki.
Ya şu ürünü bir sağ salim alabilirsem çok iyi olur. İlk defa alışveriş yapıyorum buradan. Bundan sonra alışverişi buradan yaparım belki.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 17 Nisan 2017 #63 i5 7600K hayırlı olsun.
E Eden Dust Ziyaretçi 17 Nisan 2017 #64 Jira dedi: i5 7600K hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Zengin olduğum anlaşılsın diye yaptım. Eyvallah.
Jira dedi: i5 7600K hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Zengin olduğum anlaşılsın diye yaptım. Eyvallah.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 17 Nisan 2017 #65 Silinen üye dedi: @Alper0705 Kartta yeterli bakiye var ama halen daha çekmedi para... Genişletmek için tıkla... Kargoya verilmeden çekmez. Amazon TR deki gibi direkt çekmiyor, temkinli davranıyor. Silinen üye dedi: Zengin olduğum anlaşılsın diye yaptım. Eyvallah. Genişletmek için tıkla... 7600K... Ne iş?
Silinen üye dedi: @Alper0705 Kartta yeterli bakiye var ama halen daha çekmedi para... Genişletmek için tıkla... Kargoya verilmeden çekmez. Amazon TR deki gibi direkt çekmiyor, temkinli davranıyor. Silinen üye dedi: Zengin olduğum anlaşılsın diye yaptım. Eyvallah. Genişletmek için tıkla... 7600K... Ne iş?
E Eden Dust Ziyaretçi 17 Nisan 2017 #66 SideWinder dedi: Kargoya verilmeden çekmez. Amazon TR deki gibi direkt çekmiyor, temkinli davranıyor. 7600K... Ne iş? Genişletmek için tıkla... Ya gelen geçen i3'e Z170 anakart nedir falan diyorlar. Bende 7600K yazıp kurtuldum.
SideWinder dedi: Kargoya verilmeden çekmez. Amazon TR deki gibi direkt çekmiyor, temkinli davranıyor. 7600K... Ne iş? Genişletmek için tıkla... Ya gelen geçen i3'e Z170 anakart nedir falan diyorlar. Bende 7600K yazıp kurtuldum.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 17 Nisan 2017 #67 Silinen üye dedi: Ya halen daha "shiplenmedi". Genişletmek için tıkla... Şimdi hocam, ben de Void kulaklığı alırken böyle yavaş sürdü aşamaların güncellenmesi. Ama 8 güne geldi. Arkanıza rastlanıp rahatınıza bakın...
Silinen üye dedi: Ya halen daha "shiplenmedi". Genişletmek için tıkla... Şimdi hocam, ben de Void kulaklığı alırken böyle yavaş sürdü aşamaların güncellenmesi. Ama 8 güne geldi. Arkanıza rastlanıp rahatınıza bakın...
E Eden Dust Ziyaretçi 17 Nisan 2017 #68 SideWinder dedi: Şimdi hocam, ben de Void kulaklığı alırken böyle yavaş sürdü aşamaların güncellenmesi. Ama 8 güne geldi. Arkanıza rastlanıp rahatınıza bakın... Genişletmek için tıkla... Gündüzleri mi geliyor peki? Gece gece gelmesinler şimdi.
SideWinder dedi: Şimdi hocam, ben de Void kulaklığı alırken böyle yavaş sürdü aşamaların güncellenmesi. Ama 8 güne geldi. Arkanıza rastlanıp rahatınıza bakın... Genişletmek için tıkla... Gündüzleri mi geliyor peki? Gece gece gelmesinler şimdi.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 17 Nisan 2017 #69 Silinen üye dedi: Gündüzleri mi geliyor peki? Gece gece gelmesinler şimdi. Genişletmek için tıkla... Yurtiçi kargoya verecekler. Onlara sor...
Silinen üye dedi: Gündüzleri mi geliyor peki? Gece gece gelmesinler şimdi. Genişletmek için tıkla... Yurtiçi kargoya verecekler. Onlara sor...
E Eden Dust Ziyaretçi 17 Nisan 2017 #70 SideWinder dedi: Yurtiçi kargoya verecekler. Onlara sor... Genişletmek için tıkla... Neyse bakarız ya. Şu güç kaynağını bir alayımda. Şuan ki güç kaynağı dediğim gibi disk işlemi yapınca ötüyor nedense.
SideWinder dedi: Yurtiçi kargoya verecekler. Onlara sor... Genişletmek için tıkla... Neyse bakarız ya. Şu güç kaynağını bir alayımda. Şuan ki güç kaynağı dediğim gibi disk işlemi yapınca ötüyor nedense.