Evga 450 BT Güç Kaynağı Nasıldır?

Ya şimdi Vatan bilgisayarda olsaydı da direk alsaydım. Vatan anca Everest, Frisby satsın.

O 90w 5v ve 3v kanallarının toplam değerleri hocam. Diskler falan o kanalları kullanır, işlemci ekran kartı falan da 12v kanalını kullanır. Çok fazla disk takmak isteyen ya da çok fazla disk takılı olan RAM eklemek istediğinde oraya bakmalı yani.

Amazon, Amerika'dan Türkiye'ye göndericek. Türkiye'de hangi kargo şirektine veriyor bilmiyorum Yurtiçi galiba, Yurtiçi'de size getirecek. Yani adresi kısaltmalı yazmanız bir sıkıntı oluşturmaz, adamlar Türkiye'ye gönderdikten sonra okuyacak olanlar Türk olacak sonuçta.

@My Man! 90W hakkında bilgilendirme yaptığınız için teşekkürler. Ben onu işlemci için sanıyordum bak yanlış biliyormuşum. Onun dışında inşallah bulurlar.

@My Man! 90W hakkında bilgilendirme yaptığınız için teşekkürler. Ben onu işlemci için sanıyordum bak yanlış biliyormuşum. Onun dışında inşallah bulurlar.
Çoğu AMD işlemcisinin 100w üzeri çektiğini düşünürsek, Intel'in de baya bir işlemcisi 100+ istiyor (yeni seriler hariç) bu pek olası olmazdı zaten. Önemli değil, burada ben SSD bölümünde siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…