Satılık EVGA 450BT Güç Kaynağı ve CORSAIR MM300 Extended Mousepad

milk

Megapat
İki ürün de Amazon'dan satın alındı. Kutuları hiç açılmadı, jelatinleri bile üzerinde. Detayları satın almayı düşünen kişilerle konuşabiliriz. Technopat Sosyal'den daha önce 2-3 kişiye satış yaptım.
  • (Sıfır) EVGA 450BT Güç Kaynağı 150 TL
  • (Sıfır) CORSAIR MM300 Extended Mousepad 95 TL
Satın almak isteyenler, herhangi bir iletişim bilgisini konuya yanıt olarak bırakabilir. Tercihim Steam veya WhatsApp'tır.

NOT: Görselleri Technopat Sosyal'e yüklerken hata aldığım için konuya ekleyemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi için fiyat alabilir miyim?

Öğrenci olduğum için biraz bütçemi zorlamaya çalışacağım dönüş yaparım.

Güç kaynağı son fiyat olarak ne kadar olur? GET ile satış imkanınız varsa herşey dahil son fiyatınız ne kadar olur?

Son düzenleme:
Öğrenci olduğum için biraz bütçemi zorlamaya çalışacağım dönüş yaparım.
Tamamdır, sorun değil.

Güç kaynağı son fiyat olarak ne kadar olur? Get ile satış imkanınız varsa herşey dahil son fiyatınız ne kadar olur?
Güç kaynağı son fiyat 130 TL olur. Her şey dahil son fiyat 210 TL. Beni tanıdıktan sonra GET'e ihtiyacımız olmayacak, bundan emin olabilirsiniz. Satış yaptığım diğer insanlarla görüşebileceksiniz. Detaylı konuşabilmek için iletişim bilginizi öğrenebilir miyim?

İfadeler: Hic
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…