M Mert Durmuş Femtopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar şu aralar çok ekran kartı bakıyorum ve önüme EVGA markası çıkıyor. Baktığım zaman fiyatları çok uygun ama ekran kartının soğutması vb. şeyleri iyi midir bilmiyorum. Sizce nasıl bir ekran kartı?
Arkadaşlar şu aralar çok ekran kartı bakıyorum ve önüme EVGA markası çıkıyor. Baktığım zaman fiyatları çok uygun ama ekran kartının soğutması vb. şeyleri iyi midir bilmiyorum. Sizce nasıl bir ekran kartı?
Labirent053 Picopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 Mert Durmuş dedi: Arkadaşlar şu aralar çok ekran kartı bakıyorum ve önüme EVGA markası çıkıyor. Baktığım zaman fiyatları çok uygun ama ekran kartının soğutması vb. şeyleri iyi midir bilmiyorum. Sizce nasıl bir ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam Ekran Kartı Üretimini bıraktı
Mert Durmuş dedi: Arkadaşlar şu aralar çok ekran kartı bakıyorum ve önüme EVGA markası çıkıyor. Baktığım zaman fiyatları çok uygun ama ekran kartının soğutması vb. şeyleri iyi midir bilmiyorum. Sizce nasıl bir ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam Ekran Kartı Üretimini bıraktı
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 6 Ağustos 2023 #3 Marka olarak çok iyi bir markadır fakat hangi modele baktığınızı yazarsanız daha kesin bir cevap verebiliriz.
Marka olarak çok iyi bir markadır fakat hangi modele baktığınızı yazarsanız daha kesin bir cevap verebiliriz.
elexonn Decapat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 451 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #4 Model tercihiniz varsa o model üzerinden yorum yapalım. Ayrıca güvelinir ne? Elim ayağım titriyor.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #5 Labirent053 dedi: Yanlış bilmiyorsam Ekran Kartı Üretimini bıraktı Genişletmek için tıkla... Ekran kartı üretimini bırakmadı, Nvidia ile anlaşmasını bitirdi. Kaliteli markadır.
Labirent053 dedi: Yanlış bilmiyorsam Ekran Kartı Üretimini bıraktı Genişletmek için tıkla... Ekran kartı üretimini bırakmadı, Nvidia ile anlaşmasını bitirdi. Kaliteli markadır.
M Mert Durmuş Femtopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #6 VIN dedi: Marka olarak çok iyi bir markadır fakat hangi modele baktığınızı yazarsanız daha kesin bir cevap verebiliri Genişletmek için tıkla... 3080,3080 ti,3090 elexonn dedi: Model tercihiniz varsa o model üzerinden yorum yapalım. Ayrıca güvelinir ne? Elim ayağım titriyor. Genişletmek için tıkla... Ya güvenilirliğini kastım bir sorun bir bozulma vb.olur mu 3080,3080ti,3090
VIN dedi: Marka olarak çok iyi bir markadır fakat hangi modele baktığınızı yazarsanız daha kesin bir cevap verebiliri Genişletmek için tıkla... 3080,3080 ti,3090 elexonn dedi: Model tercihiniz varsa o model üzerinden yorum yapalım. Ayrıca güvelinir ne? Elim ayağım titriyor. Genişletmek için tıkla... Ya güvenilirliğini kastım bir sorun bir bozulma vb.olur mu 3080,3080ti,3090