1 145773 Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 609 Makaleler 2 21 Temmuz 2017 #1 2000 TL gibi bir fiyata sıfırını alacağım ama kararsızım. Termal pad sorununu gördüm. Acaba halen geçerli bir sorun mu? Bunu alamazsam diğer GTX 1070'ler çok pahalı. @Barış Tolon @Nazım Paşa @mstfaozder @Neko @ShadYaqz @Akif @Recep Baltaş @Ali Güngör @Asım Demir @Jira @JaroxJamaica @Silinen üye @Frosa @SideWinder @Pantheon @rico @Neşeli Enginar @claus @RecepBaltaşınAskerleriyiz @BERWAR @KaraKartalw @invaderghoul
2000 TL gibi bir fiyata sıfırını alacağım ama kararsızım. Termal pad sorununu gördüm. Acaba halen geçerli bir sorun mu? Bunu alamazsam diğer GTX 1070'ler çok pahalı. @Barış Tolon @Nazım Paşa @mstfaozder @Neko @ShadYaqz @Akif @Recep Baltaş @Ali Güngör @Asım Demir @Jira @JaroxJamaica @Silinen üye @Frosa @SideWinder @Pantheon @rico @Neşeli Enginar @claus @RecepBaltaşınAskerleriyiz @BERWAR @KaraKartalw @invaderghoul
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 21 Temmuz 2017 #2 145773 dedi: 2000 TL gibi bir fiyata sıfırını alacağım ama kararsızım. Termal pad sorununu gördüm. Acaba halen geçerli bir sorun mu? Bunu alamazsam diğer GTX 1070'ler çok pahalı. @Barış Tolon @Nazım Paşa @mstfaozder @Neko @ShadYaqz @Akif @Recep Baltaş @Ali Güngör @Asım Demir @Jira @JaroxJamaica @Silinen üye @Frosa @SideWinder @Pantheon @rico @Neşeli Enginar @claus @RecepBaltaşınAskerleriyiz @BERWAR @KaraKartalw @invaderghoul Genişletmek için tıkla... Etiket için teşekkürler. Pek bir sorun yok testlere baktım onun dışında güvenemesseniz bunu alabilirsiniz. MSI AERO Nvidia GeForce GTX 1070 8GB OC 256Bit (DX12) PCI-E Fiyatı
145773 dedi: 2000 TL gibi bir fiyata sıfırını alacağım ama kararsızım. Termal pad sorununu gördüm. Acaba halen geçerli bir sorun mu? Bunu alamazsam diğer GTX 1070'ler çok pahalı. @Barış Tolon @Nazım Paşa @mstfaozder @Neko @ShadYaqz @Akif @Recep Baltaş @Ali Güngör @Asım Demir @Jira @JaroxJamaica @Silinen üye @Frosa @SideWinder @Pantheon @rico @Neşeli Enginar @claus @RecepBaltaşınAskerleriyiz @BERWAR @KaraKartalw @invaderghoul Genişletmek için tıkla... Etiket için teşekkürler. Pek bir sorun yok testlere baktım onun dışında güvenemesseniz bunu alabilirsiniz. MSI AERO Nvidia GeForce GTX 1070 8GB OC 256Bit (DX12) PCI-E Fiyatı
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Temmuz 2017 #3 mstfaozder dedi: Etiket için teşekkürler. Pek bir sorun yok testlere baktım onun dışında güvenemesseniz bunu alabilirsiniz. MSI AERO Nvidia GeForce GTX 1070 8GB OC 256Bit (DX12) PCI-E Fiyatı Genişletmek için tıkla... Adam Evga FTW diyor sen Aero öneriyorsun. O fiyata alınır. Arkadaşın önerdiği özel soğutmalı olmamasına rağmen daha pahalı. Evga daha iyidir.
mstfaozder dedi: Etiket için teşekkürler. Pek bir sorun yok testlere baktım onun dışında güvenemesseniz bunu alabilirsiniz. MSI AERO Nvidia GeForce GTX 1070 8GB OC 256Bit (DX12) PCI-E Fiyatı Genişletmek için tıkla... Adam Evga FTW diyor sen Aero öneriyorsun. O fiyata alınır. Arkadaşın önerdiği özel soğutmalı olmamasına rağmen daha pahalı. Evga daha iyidir.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 21 Temmuz 2017 #4 Tabiki önerim o ama için rahat etmez o sorun var ise onu alabilirsin dedim hocam hemen üstüme yürümene gerek yok.
Tabiki önerim o ama için rahat etmez o sorun var ise onu alabilirsin dedim hocam hemen üstüme yürümene gerek yok.
1 145773 Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 609 Makaleler 2 22 Temmuz 2017 #5 mstfaozder dedi: Etiket için teşekkürler. Pek bir sorun yok testlere baktım onun dışında güvenemesseniz bunu alabilirsiniz. MSI AERO Nvidia GeForce GTX 1070 8GB OC 256Bit (DX12) PCI-E Fiyatı Genişletmek için tıkla... O daha sıcak olmaz mı
mstfaozder dedi: Etiket için teşekkürler. Pek bir sorun yok testlere baktım onun dışında güvenemesseniz bunu alabilirsiniz. MSI AERO Nvidia GeForce GTX 1070 8GB OC 256Bit (DX12) PCI-E Fiyatı Genişletmek için tıkla... O daha sıcak olmaz mı