EVGA FTW vs MSI (GTX 1080)

@rıfkı zıplatan Şanslısınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Olmayan bir durumdan dolayı şanslı olamam. Tamamiyle Evga markasını kötüleme amaçlı yapılan, yayılan dedikodular bunlar. GTX 700 serisinde bakır borular işlemciye temas etmiyor, kartlar çok ısınıyor diye söylendi, 95-100 yük altında otomatik fan modunda yaz gününde 70 dereceyi geçtiğini görmedim. Aynı dedikodu 970 SC ACX versiyonu içinde söylendi, bu modelide kullandım hiçbirsorun yoktu, şimdi ki 1080'de sorunsuz. Gönül rahatlığı ile Evga alabilirsiniz. Hele ki son ICX isimli upgrade programı ile çok daha iyi.

Son düzenleme:
Herkese teşekkür ederim,evga super clocked gtx 1080 modelini aldım kullanıyorum.Aslında FTW modelini alma niyetiyle Vatan Bilgisayara gitmiştim ancak ellerinde diğer markalar dahil gtx 1080 de sadece superclocked modeli vardı.Sanırım gtx 1080 lerde stok sıkıntısı varmış,umarım bu aldığım kartıda iyi performanslı ve sorunsuz kullanabilirim.
Şu anki sistem:
anakart: MSI X370 CARBON
cpu:ryzen 1700
gpu:evga sc gtx 1080
ram:gskill 3200mhz 2x8gb ripjaws
ssd:samsung 850 evo 250 gb.
hdd:wd 1tb 7200 rpm
psu:corshair 80 plus gold 750w
kasa: everest rampage w5 gaming mid tower

Dosya Ekleri

• 08G-P4-6183-KR_LG_1.jpg
    08G-P4-6183-KR_LG_1.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Herkese teşekkür ederim,evga super clocked gtx 1080 modelini aldım kullanıyorum.Aslında FTW modelini alma niyetiyle Vatan Bilgisayara gitmiştim ancak ellerinde diğer markalar dahil gtx 1080 de sadece superclocked modeli vardı.Sanırım gtx 1080 lerde stok sıkıntısı varmış,umarım bu aldığım kartıda iyi performanslı ve sorunsuz kullanabilirim.
Şu anki sistem:
anakart: MSI X370 CARBON
cpu:ryzen 1700
gpu:evga sc gtx 1080
ram:gskill 3200mhz 2x8gb ripjaws
ssd:samsung 850 evo 250 gb.
hdd:wd 1tb 7200 rpm
psu:corshair 80 plus gold 750w
kasa: everest rampage w5 gaming mid tower
Güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı