DeaDLYPoWeRr Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 48 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #12 Pardon kasam bu Çok saolun Birde Birşey daha sorucam kasanın kapağını şeffaf yapmak istiyorum ne yapabilirim ?
Pardon kasam bu Çok saolun Birde Birşey daha sorucam kasanın kapağını şeffaf yapmak istiyorum ne yapabilirim ?
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 11 Ekim 2014 #13 DeaDLYPoWeRr dedi: Acaba çift ekran kullanıcam ben bu ekran kartını hem oyun hem program kaldırır mı acaba ? Genişletmek için tıkla... GTX 750Ti'da SLI desteği yok o yüzden çift ekran kartı takamazsın. Hem oyun hemde program aynı anda açabilirsin, işlemcin bunu karşılayacak kadar güçlü.
DeaDLYPoWeRr dedi: Acaba çift ekran kullanıcam ben bu ekran kartını hem oyun hem program kaldırır mı acaba ? Genişletmek için tıkla... GTX 750Ti'da SLI desteği yok o yüzden çift ekran kartı takamazsın. Hem oyun hemde program aynı anda açabilirsin, işlemcin bunu karşılayacak kadar güçlü.