FrezX34 Picopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 356 13 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar fiyat güzel geldi buraya atmak istedim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Arkadaşlar fiyat güzel geldi buraya atmak istedim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #2 Keşke benim de olsa
FrezX34 Picopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 356 13 Eylül 2022 #3 HSENX dedi: Keşke benim de olsa Genişletmek için tıkla... Hocam bizde de yok ki indirim görünce atıyoruz
HSENX dedi: Keşke benim de olsa Genişletmek için tıkla... Hocam bizde de yok ki indirim görünce atıyoruz
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #4 Aynen fark ettim indirim postu ama insanın canı çekmiyorda değil hani 3090 hocam
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #5 HSENX dedi: Aynen fark ettim indirim postu ama insanın canı çekmiyorda değil hani 3090 hocam Genişletmek için tıkla... Alırdım aslında almasına bütçem var tek ekran kartı için ama bunu alırsam sistemi komple değiştirmem lazım ona bütçem yok işte
HSENX dedi: Aynen fark ettim indirim postu ama insanın canı çekmiyorda değil hani 3090 hocam Genişletmek için tıkla... Alırdım aslında almasına bütçem var tek ekran kartı için ama bunu alırsam sistemi komple değiştirmem lazım ona bütçem yok işte
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #6 DarkNight321 dedi: Alırdım aslında almasına bütçem var tek ekran kartı için ama bunu alırsam sistemi komple değiştirmem lazım ona bütçem yok işte Genişletmek için tıkla... iyimiş
DarkNight321 dedi: Alırdım aslında almasına bütçem var tek ekran kartı için ama bunu alırsam sistemi komple değiştirmem lazım ona bütçem yok işte Genişletmek için tıkla... iyimiş