venomakasa Kilopat Katılım 25 Eylül 2017 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #1 Evg'anın sitesinden mi indireceğim yoksa GeFoce mu? Download The Latest Official GeForce Drivers Download the latest official GeForce drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.geforce.com Bu linke girince "Automatic Driver Updates" yazan programı indirince otomatik indiricek mi yoksa alttan manuel olarak mı seçmem lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2019
Evg'anın sitesinden mi indireceğim yoksa GeFoce mu? Download The Latest Official GeForce Drivers Download the latest official GeForce drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.geforce.com Bu linke girince "Automatic Driver Updates" yazan programı indirince otomatik indiricek mi yoksa alttan manuel olarak mı seçmem lazım?
Çok Sinirli Biri Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #2 Bu ne ki bende 1050 Ti kullanıyorum. Normal güncelleştirme ise manuel yap bence.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.540 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 5 Mart 2019 #3 Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Buradan manuel olarak işletim sisteminiz vb. seçin ve indirin.
Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Buradan manuel olarak işletim sisteminiz vb. seçin ve indirin.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 5 Mart 2019 #4 Attığın siteden ekran kartı modelini ve işletim sistemini seçip indir. Evga'nın sitesiyle uğraşmana gerek yok.
Attığın siteden ekran kartı modelini ve işletim sistemini seçip indir. Evga'nın sitesiyle uğraşmana gerek yok.
venomakasa Kilopat Katılım 25 Eylül 2017 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2019 #5 "GeForce Experience " programını indirince otomatik ekran kartını son sürüm indirmiyormu? Hem güncelleme gelince anında çıkıyor. GeForce Experience programını indirip otomatik bulması sizce daha iyi değilmi.
"GeForce Experience " programını indirince otomatik ekran kartını son sürüm indirmiyormu? Hem güncelleme gelince anında çıkıyor. GeForce Experience programını indirip otomatik bulması sizce daha iyi değilmi.