Kasam eskiden aldığım hazır bir casper kasanın kasası.Sistemini kasana kadar belirt. Oyun içi GPU, CPU sıcaklıklarını ve kullanımlarını belirt. İşletim sistemin ne? Sürücüler güncel mi? Oynadığın oyunlar inşallah orijinaldir.
W10 geçiş yap.Kasam eskiden aldığım hazır bir casper kasanın kasası.
Anakart B250M-VD.
GSKILL 16 GB DDR4 2400Mhz CL15 Ram.
Ekran kartı EVGA GTX 1060 SC.
Güç kaynağım Huntkey 450 Watt.
HDD Seagate 1 TB.
İşlemci i5 7600 3.5 GHz.
Yük altındayken Cpu ve Gpu'da ısınma yok. Cpu maksimum 70 e yaklaşırken ekran kartımda 75 dereceyi görmüyor. Hatta çoğu zaman 70'lere bile çıkmıyorlar. Kullanımlar ise vsync açık olduğundan duruma göre düşüyor ve yükseliyor. İşletim sistemim W7 Home Premium. Sürücüleri driver booster ile kurdum. Oynadığım oyunlarda orjinal.
Deneyeceğim hocam. Yük altında 1950 MHz'de çalışan kart bir anda 1750'ye düşüyor ardından hızlıca tekrar normal haline geliyor. W10 yükleyeceğim olmassa ekran kartını garantiye vereceğim gibi gözüküyor. Bu şartlar altında sanırsam diğer donanımlardan şüphelenmek yanlış olur. Garanti umarım kullanıcı hatası, bu kartta sorun yok vb. şeyler söylemez.W10 geçiş yap.
Bu arada HDD'ne HD Tune ile Health testi yapıp atar mısın? Şüphelenmedim değil.Deneyeceğim hocam. Yük altında 1950 MHz'de çalışan kart bir anda 1750'ye düşüyor ardından hızlıca tekrar normal haline geliyor. W10 yükleyeceğim olmassa ekran kartını garantiye vereceğim gibi gözüküyor. Bu şartlar altında sanırsam diğer donanımlardan şüphelenmek yanlış olur. Garanti umarım kullanıcı hatası, bu kartta sorun yok vb. şeyler söylemez.
Bu konuyu açmadan önce yapmıştım hocam. Hiçbir problemle karşılaşmadım.Bu arada HDD'ne HD Tune ile Health testi yapıp atar mısın? Şüphelenmedim değil.
Bundan sonraki formattan itibaren herşeyi elle kuracağım artık hiçbir programa güvenmez oldum.Ve Driver Booster kullanmayı bırak. Sürücüleri sitelerinden elle indir.
HD Tune testi olumlu çıkmıştı bu konuyu açmadan önce yaptığımda. PSU Casperin kendi güç kaynağı değil. Cahiliye dönemimde aldığım bir PSU.HDTune testi, driverleri elle kurmanız, PSU'nun 12v değeri bu konuda belirleyeci olacaktır. Öncelik PSU yetmediği yönünde olmadı Casper PSU'su kullanıyorsunuz çünki.
Güç kaynağı da yük altında anlık voltajı veremiyor olabilir. Dalgalanma sonucunda FPS düşüşü yaşanabilir. Tam emin değilim bu konuda ama PSU değiştir en kısada.Bu konuyu açmadan önce yapmıştım hocam. Hiçbir problemle karşılaşmadım.
Bundan sonraki formattan itibaren herşeyi elle kuracağım artık hiçbir programa güvenmez oldum.
HD Tune testi olumlu çıkmıştı bu konuyu açmadan önce yaptığımda. PSU Casperin kendi güç kaynağı değil. Cahiliye dönemimde aldığım bir PSU.
Eki Görüntüle 242633
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.