EVGA GTX 1070 Founders Edition Almak Mantıklı Olur mu ?

furkan50

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi almak mantıklı olur mu ? Yani fe modeli iyi midir yoksa yeni soğutuculu modellerin çıkması mı beklenmeli ? Çift ekran bağlıycam tamamiyle kasa gaming olacak o yüzden ekrana kartına çok yüklencem almak mantıklı olur mu yoksa msi, asus strix, gigabyte gibi modellerin özel soğutuculu gelmesi mi beklenmeli birde tahmini ne zaman gelir ve fiyatları nasıl olur çok heycanlıyım da :) Bütceyi açmasın da :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence beklemelisin. Özel soğutmalı kartlar daha iyi soğutma sağlar ve daha iyi OC imkanı sağlar. İmkanınız varsa 1 ay kadar daha bekleyin derim. Stoklar doldukça fiyatlar düşücek gibi. Örneğin 1 hafta önce gtx 1080 FE amazonda 800-900 dolar fiyatla satılıyordu. Şuan Asus Gtx 1080 FE 700 dolar ki bu zaten Nvidia'nın verdiği fiyat.

Alınabilir.
Özel sogutmalı bir model seçip onunkiyle aynı şekilde Bios'unu Flashlarsın, sadece fan ayarını autoda değil de manuele alıp yükseltirsin ısınma sorununu çözmek için Evga SC modelinden farkı kalmaz mesela :)

EVGA ve GIGABYTE .., 1080 de coil whine lar baş göstermeye başlamış
1070 de de öyle olacağını bilemeyiz, o yüzden MSI,ASUS beklenmeli diye düşünüyorum

Founders Edition modelini ben alınabilir gözle bakıyorum. 1070 ve 1080'i tanıtırken soğutma sistemlerinden çokça söz ettiler. Ekran kartının şeklinden nasıl bir soğutma sağladığından açıkçası beni etkilemeyi başardılar diyebilirim. Bir süre daha diğer markaların soğutma sistemleri olan ekran kartları çıkmayacak gibi duruyor. Beklemeye ne kadar değer bilemiyorum. Çoğu yerde özel soğutmaların daha ucuz olacağı yazsa da benim inanasım gelmedi. Bekleyecek olursak da 2000 TL gibi bir miktarı göz önünde bulundurmamız gerektiğini düşünüyorum. MSI 1080 Gaming X ekran kartına ışıklandırma vs koymuş, bu tarz estetik görünüşler de hoşunuza gittiyse bekleyebilirsiniz. :bıyık::bıyık:

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı