EVGA GTX 1070 Sinerji'de Nihayet Gözüktü!

MSI GTX 970 ısı borusu ile 14cm yüksekliğe sahip. Silme sığıyor. Güç girişi de aşağıda olduğundan problem olmuyor. Ancak MSI GTX 1070 kalıp olarak 14cm ve güç girişi en üstte.

Asus Gtx 770 ve Msi Gtx 960 kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Kasadan çok memnunum hayatta değişmem.

Asus Gtx 770 ve Msi Gtx 960 kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Kasadan çok memnunum hayatta değişmem.
Ben de kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum. MSI keşke güç girişlerini biraz aşağıda konumlandırsaydı. Ekran kartı için diğer markalara bakacağım artık.

Gtx 960 267 x 139 x 48 mm
Gtx 1070 279 x 140 x 42 mm ben 960 kullandım, 1070 ile fark yok neredeyse ölçü olarak sorun olmaz yani.

Gtx 960 267 x 139 x 48 mm
Gtx 1070 279 x 140 x 42 mm ben 960 kullandım, 1070 ile fark yok neredeyse ölçü olarak sorun olmaz yani.

GTX 960 ısı borusuyla 139mm yüksekliğinde ve güç girişleri daha aşağıda olduğu için güç kablosu 140mm'yi geçmez. Ama GTX 1070 140mm + güç kablosu şeklinde olacak. Bizim kasaya 140mm'den fazla sığmıyor.

Şuan ki ekran kartları bence ininılmaz büyük. Daha küçüklerinin mutlaka çıkıcağına eminim. Bence az sabırlı olun mini modelini alın. GTX 1070 Mini tek fanlı bir karta sığabilir sadece üreticiler göz doldurmak için büyük yapıyor.

Ben o ekran kartını alabilirsem her türlü yerleştiririm kasaya.

Bu kadar pahalı olması çok normal çünkü FE. Partnerler tarafından üretilen kartlar daha ucuz olacak. Ayrıca fiyatının düşmesi için bir süre daha beklemeliyiz.

@Asabi
Dostum ben bütün markaların computexde sunduklarına gözgezdirmiştim. Evga'nın power link adını verdiği aparat senin için hayat kurtaran birşey olucak gibi ahanda resmi

Dosya Ekleri

• EVGA-powerlink.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 276
@Asabi
Dostum ben bütün markaların computexde sunduklarına gözgezdirmiştim. Evga'nın power link adını verdiği aparat senin için hayat kurtaran birşey olucak gibi ahanda resmi
Teşekkür ederim o aparatı biliyorum ama ha güç kablosunu takmışsın ha o aparatı takmışsın sonuçta kartın üzerinde fazladan bir yükseklik oluşuyor. Zaten EVGA kartlarda yükseklik problemi yok. 11.1cm yüksekliğindeler onlar rahat sığıyor kasaya. Sorun 14 cm yüksekliğinde olan MSI. Ben hep MSI hayali kuruyordum hem tasarımı hem renginden dolayı ama yalan oldu. EVGA sorunsuz sığıyor. Şimdilik en büyük şans EVGA modellerinin. Ama internetteki haberlere göre EVGA'nın ACX 3.0 fanları tam yükte baya bir ses yapıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…