EVGA GTX 1080 vs Gigabyte GTX 1080

Winston light

Kilopat
Yer
Aydın/Didim
Daha fazla  
Arkadaşlar ay sonu Amazon'dan GTX 1080 alacağım. Fakat kararsız kaldım. Gigabyte veya Evga arasında yardımcı olursanız sevinirim.

Modellerini de belirtseydiniz iyi olurdu. EVGA FTW modellerinden birini düşünüyorsanız, EVGA alın.

Modellerini belirtin. Pascal'daki sorunlardan dolayı diğer nesle kadar EVGA'ya temkinli yaklaşıyorum.

Donanımsal bir hata veya sorun yok. Sadece termal açıdan sorun vardı, sorun da denmez. Onu da raflardaki ürünlerde düzelttiler. Eski olanlara da pad gönderildi. Yurt dışından alınması en mantıklı markadır EVGA.
Diğer firmaların garanti konusunda bazı katı kuralları var.

EVGA'yı şu an test ve GTX 1060 ile tanıdım cidden F/P ürünü kesinlikle alabilirsiniz Asım demir'in dediği gibi yurt dışında diğer markaların kuralları var. Bu arada Gigabyte kötü bir marka değil sadece EVGA kadar iyi değil.

Arkadaşlar ay sonu Amazon'dan GTX 1080 alacağım. Fakat kararsız kaldım. Gigabyte veya Evga arasında yardımcı olursanız sevinirim.

Evga iyi ancak Gigabyte daha ucuz
  • Evga Geforce GTX 1080 FTW2 - 590 DOLAR
  • Gigabyte AORUS Geforce GTX 1080 REV 2.0 - 540 DOLAR

Evet en iyi yurt dışı garantisi EVGA'nın zaten global garanti var. İşte bendeki bir korku, eski üretim çıkar diye.

RX serisinin tükenmesinden sonra GTX 10x0 stokları da tükendi. Yani eski kart olacağını sanmam. Olsa da değiştirme hakkınız var. Aradan çok fazla zaman geçti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…