yncc Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 377 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #11 arka vidalarında etiket yoksa veya yırtılmışsa açılmış demektir. Selares dedi: Daha önce, işlem yapılıp yapılmadığını nereden anlarım hocam? Hocam şuanlık satmaktan vazgeçtim. eğer satarsam, sizi etiketlerim. Genişletmek için tıkla...
arka vidalarında etiket yoksa veya yırtılmışsa açılmış demektir. Selares dedi: Daha önce, işlem yapılıp yapılmadığını nereden anlarım hocam? Hocam şuanlık satmaktan vazgeçtim. eğer satarsam, sizi etiketlerim. Genişletmek için tıkla...
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.135 Makaleler 2 Çözümler 8 1 Ocak 2022 #12 Selares dedi: Daha önce, işlem yapılıp yapılmadığını nereden anlarım hocam? Hocam şuanlık satmaktan vazgeçtim. eğer satarsam, sizi etiketlerim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 FPS fark olur bence alımaz.
Selares dedi: Daha önce, işlem yapılıp yapılmadığını nereden anlarım hocam? Hocam şuanlık satmaktan vazgeçtim. eğer satarsam, sizi etiketlerim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 FPS fark olur bence alımaz.
yncc Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 377 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #13 Ediz41 dedi: Hocam 3-4 FPS fark olur bence alımaz. Genişletmek için tıkla... Takas diyor ama. Takas yaparak az da olsa daha iyi bir kartı almak istemez misin ?
Ediz41 dedi: Hocam 3-4 FPS fark olur bence alımaz. Genişletmek için tıkla... Takas diyor ama. Takas yaparak az da olsa daha iyi bir kartı almak istemez misin ?
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.135 Makaleler 2 Çözümler 8 1 Ocak 2022 #14 yncc dedi: Takas diyor ama. Takas yaparak az da olsa daha iyi bir kartı almak istemez misin? Genişletmek için tıkla... Takas ama üstüne ne kadar para vereceksiniz?
yncc dedi: Takas diyor ama. Takas yaparak az da olsa daha iyi bir kartı almak istemez misin? Genişletmek için tıkla... Takas ama üstüne ne kadar para vereceksiniz?
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.256 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 1 Ocak 2022 #15 Almış bulunmaktayım arkadaşlar. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
yncc Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 377 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #16 Selares dedi: Eki Görüntüle 1258041 Almış bulunmaktayım arkadaşlar. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun.
Selares dedi: Eki Görüntüle 1258041 Almış bulunmaktayım arkadaşlar. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun.