EVGA GTX 760 stres testinde 82 derece oluyor

Derece normal geldi bana Kepler mimari zaten ısınan bir seri.

BF1, CS:GO'da 81 dereceden ne aşağı ne de yukarı oynuyor bende kartı yakmaktan korkuyorum.

GTX 760 kendi başına sıcak çalışan bir karttır zaten ama sizin model için sıcaklık bir tık yüksek. Hangi macun kullanıldı değişimde?

Termal pad ve MX4 macuna 200 TL verdim alırken.

BF1, CS:GO'da 81 dereceden ne aşağı ne de yukarı oynuyor bende kartı yakmaktan korkuyorum.

Termal pad ve MX4 macuna 200 TL verdim alırken.
81 dereceden kart yanmaz korkmayın zaten artık yaşlı bir kart kasanın hava akışını iyileştirin sıcak havayı kasa olabildiğince dışarı atsın.

Kesinlikle normal bir derece değil benim de GTX 760 kartım vardı oda bazen sabit 81 derecede çalışıyordu daha sonra ise chipset arızalandı sorunu giderene kadar oyun oynamanızı önermem.

Kesinlikle normal bir derece değil benim de GTX 760 kartım vardı oda bazen sabit 81 derecede çalışıyordu daha sonra ise chipset arızalandı sorunu giderene kadar oyun oynamanızı önermem.

Geçen gün YouTube'dan video izliyordun ekran birden no Signal yazdı ve kapandı çok şaşırdım kasa hala çalışıyordu sonra kasanın fişi tak çıkar yaptım düzeldi bence de bir sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…