EVGA GTX 950 2 GB alınır mı?

Bütçe
900 TL

Emrepkr

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Performansı nasıldır?
AMD tarafında hangi kartlara eşit performansı vardır?

Dosya Ekleri

• IMG_20230629_212021.jpg
    154 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230629_212008.jpg
    254,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Performansı ne için kullanacağınıza göre değişir. Oyun oynamayı düşünüyorsanız yanına bile yaklaşmanızı tavsiye etmem fakat office programları kullanmak için alacaksanız tebiiki idare eder.

Performansı hangi oyun oynayacağınıza bağlı.
AMD de eşiti R7 280.

AMD de eşiti R7 280.
Aslında dışardan bakınca performanslı bir kart gibi görünüyor. Evet GTA5, RDR2 ve diğer eski oyunlar.

AMD de eşiti R7 280.
Aslında dışardan bakınca performanslı bir kart gibi görünüyor. Evet GTA5, RDR2 ve diğer eski oyunlar
Oyun için ama güncel ve ağır oyunlar için düşünmüyorum.

Max seni belki 1 veya 1.5 yıl götürebilir.

Eski oyunları oynayacagım diyorsanız rahatlıkla oynayabilirsiniz Online oyunlar dahil ama güncel oyunlarda birazcık zorlanır.
Anliyorum ama güncel oyunlara ilgim yok. Isten güçten fırsat buldukça RDR2, GTA5, GTA4, C.O.D, Crysis 1 2 3 serisi gibi antikaları oynamak için kullanacağım. HD5750 ile RDR2 ve GTA4 hariç 50fps 60fps ile oynayabiliyorum. Ama Vram 1gb olduğu için kısık oynuyorum 1080p'de. Hani elimdeki kartla arasında dağlar kadar fark var mıdır ? 14 yıllık kart olmasına rağmen hala performansı güzel bir kart 5750.

HD5750 güzel bir kart çok iyi değil ama iş görür bu ekran kartı size fazlasıyla yetecektir zaten sisteminizde iyisie mis gibi oynarsiniz.

HD5750 güzel bir kart çok iyi değil ama iş görür bu ekran kartı size fazlasıyla yetecektir zaten sisteminizde iyisie mis gibi oynarsiniz.
İ5 8400
Asrock h310m hdv
Crucial Ballistix 3200mhz CL15 8+8
4 TB HDD
120gb SSD

Ekran kartım oyunlarda %99 çalışırken işlemci %25 lerde çalışıyor yani ekran kartı işlemciyi besleyemiyor. Hani gorseldeki kartı alırsam bundan aldığım performanstan daha iyi alır mıyım yoksa 1050 gibi kartlar mı önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…