Satılık Evga GTX 960 SuperSC ACX 2.0

Makaleler
6
Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Meslek
Universite öğrencisi, ekonomi
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce elime ulaşmış olan GTX960 ekran kartımı satıyorum. Ürünü kullandım, paketi açılmıştır, kesinlikle zarar gören hiç bir yeri yoktur. Ürün sıfır gibidir. Türkiye garantilidir, kayıt ettirilmiştir. Oyunlardaki performansı çok iyi. Gta 5 1920x1080 çözünürlükte texture very high, msaa kapalı, onun dışında bütün ayarlar en sonda iken 45 65 fps arasında akıcı oynatıyor. Alacak olana şimdiden hayırlı olsun.
Fiyat 650TL.
evga gtx 960.jpg

evga gtx 960 --.jpg

Yukarı.

Hocam gayet iyi fakat benim aklıma takılan bir soru var. Yanlış anlamazsınız umarım ama neden 2 gün önce elinize ulaşan bir kartı satıyorsunuz ?

Hocam gayet iyi fakat benim aklıma takılan bir soru var. Yanlış anlamazsınız umarım ama neden 2 gün önce elinize ulaşan bir kartı satıyorsunuz ?
SLI yapacaktık, ama 2GB bizi kesmedi, o yüzden 970 istiyoruz.

Güncel.

Yukarı.

en son ne kadar olur özelden konuşabiliriz

düşünürseniz vatandan alınma 15 günlük evga gtx 750 ti ftw acx var üzerini nakit tamamlıyabilirim

tam olarak. ne dediğinizi anlamadım ama kart'ın son fiyatı bu mudur

en son ne kadar olur özelden konuşabiliriz
Nasıl iletişime geçelim?
düşünürseniz vatandan alınma 15 günlük evga gtx 750 ti ftw acx var üzerini nakit tamamlıyabilirim
Takas istemiyorum.

Evet.

Fiyat 640TL.

Up. Fiyat 600 TL..!

Fiyat çok güzel. 760 ile 960 arasında kalmıştım. Evga mı msi mı hala gidip geliyorum. Muhtemelen bu ürün olacak. Sizle irtibata geçeceğim kısa sürede.

0 537 561 65 42 numaralı telefondan bana ulaşır mısınız acaba ? Kaçırmak istemiyorum :)

Hocam buralarda mısınız ?

Fiyat çok güzel. 760 ile 960 arasında kalmıştım. Evga mı msi mı hala gidip geliyorum. Muhtemelen bu ürün olacak. Sizle irtibata geçeceğim kısa sürede.

0 537 561 65 42 numaralı telefondan bana ulaşır mısınız acaba ? Kaçırmak istemiyorum :)

Hocam buralarda mısınız ?
Uzun zamandır buraya girmiyordum, bazı işlerden dolayı. Kart arkadaşımındı. Satmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı