A alp12012 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar vatan computer'e gittiğimde Evga'nın GTX 960'ını önermişlerdi. Sizce hangisini alırsam GTA 5'de daha iyi performans elde edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2015
Arkadaşlar vatan computer'e gittiğimde Evga'nın GTX 960'ını önermişlerdi. Sizce hangisini alırsam GTA 5'de daha iyi performans elde edebilirim?
Ali-Yıldırım Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 1.198 Makaleler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #2 Evga kalitelidir. Alınabilir ama msi'da kaliteli. Ben şahsen evga tercih ederim.
S Silva Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 768 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #3 EVGA ve MSI çok sağlam markalar. Bende bu ikili arasında kalmıştım fakat MSI'dan yana kullandım tercihimi. FPS farkı da olacağını düşünmüyorum.
EVGA ve MSI çok sağlam markalar. Bende bu ikili arasında kalmıştım fakat MSI'dan yana kullandım tercihimi. FPS farkı da olacağını düşünmüyorum.
Burak Aksoy Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2015 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdan aradıgın konuyu izleyeblirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdan aradıgın konuyu izleyeblirsin
shooters001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2015 #5 GTX 960, 1080p de hemen hemen her oyunda harikalar yaratan bir karttır. Vatan Bilgisayar Evga GTX 960 önererek doğru bir iş yapmış. Sonuçta çipset aynı çipset, hoşunuza giden markayı alın. Evga, MSI, Asus, Gigabyte ve diğerleri.
GTX 960, 1080p de hemen hemen her oyunda harikalar yaratan bir karttır. Vatan Bilgisayar Evga GTX 960 önererek doğru bir iş yapmış. Sonuçta çipset aynı çipset, hoşunuza giden markayı alın. Evga, MSI, Asus, Gigabyte ve diğerleri.
resulhan Hectopat Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2015 #6 Ben tercihimi evga dan yana kullanıyorum
K Kadir999 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2015 #7 Evga almanı tavsiye ederim. Video da ki evga'yı alabilirsin çekirdek hızı diğer kartlara göre hızlı performansı da etkileyecektir.
Evga almanı tavsiye ederim. Video da ki evga'yı alabilirsin çekirdek hızı diğer kartlara göre hızlı performansı da etkileyecektir.